sandal logo

poli 12

Κοινωνικό Φαρμακείο - Προσφορά φαρμάκων από το Σωματείο Λ.Ε.Α.Δ.Π.Λ.

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Λ.Ε.Α.Δ.Π.Λ. (Λογαριασμός Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Πρωτοδικείου Λάρισας ),ο Πρόεδρος κος. Αναστάσιος Παν. Παπαβασιλείου και το μέλος κα Θεοδώρα Λάμπρου επισκέφτηκαν το κοινωνικό φαρμακείο και παρέδωσαν φάρμακα στα στελέχη της κοινωνικής Δομής του Δήμου μας. Ο πρόεδρος του Σωματείου κος Παπαβασιλείου συνεχάρη το προσωπικό του φαρμακείου για τη δουλεικαι σημείωσε: «Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Λ.Ε.Α.Δ.Π.Λ. σε συνέχεια των κοινωνικών παρεμβάσεων αποφασίσαμε να συνδράμουμε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λαρισαίων για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων, τις οποίες στηρίζει. Ευθύνη του πρώτου κοινωνικού κλάδου της πόλης μας είναι να δηλώνει παρών για να συνεργάζεται με τους λοιπούς κοινωνικούς φορείς της πόλης μας σε μία δύσκολη εποχή για τους συμπολίτες μας».

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Δημήτρης Δεληγιάννης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων, κος Κων/νος Τσαούσης, και ο υπεύθυνος του τομέα υγείας του Δήμου κος Θοδωρής Κυρόπουλος.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο ανήκει στο έργο «ΔΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Περιφερειακού Ευρωπαϊκού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργούν προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού και κυρίως, αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Φαρμακείο στο τηλ:2410-626123, 23ης Οκτωβρίου & Ηρώων Πολυτεχνείου και με τον

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1