sandal logo

poli 12

Συμμετοχή του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων στο εκπαιδευτικό σεμινάριο “Train the Trainer”

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

kentro koin trainer

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της Σχολής Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο "Train the Τrainer" στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «New Horizons» με τη συμμετοχή 25 ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών από όλη τη Θεσσαλία. Οι κοινωνικοί επιστήμονες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν τα εκπαιδευτικά εργαλεία και το εγχειρίδιο του προγράμματος αναφορικά με τις βασικές αρχές και τη μεθοδολογία της Συμβουλευτικής και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού.


Στο πρόγραμμα συμμετείχε το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων όπου με συμμετοχικό και βιωματικό τρόπο, δόθηκε η ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της ομάδας στόχου, στην προσπάθεια επανένταξης στην αγορά εργασίας και στην κοινωνία γενικότερα.


To Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα "Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020" και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.


Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Ρούσβλετ και Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος. Τηλέφωνο 2410680242, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., καθημερινά 8:00 π.μ. έως 16:00μ.μ.


Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, Δημοσθένους 45, Τηλέφωνο 2410231122, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., καθημερινά: 8:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ.

kentro koin trainer1

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1