sandal logo

poli 12
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Προσφορά τροφίμων από την Ακαδημία Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης «MANELUNA KINDER ACADEMY» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Προσφορά τροφίμων από την Ακαδημία Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης «MANELUNA KINDER ACADEMY» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Σημαντική ποσότητα τροφίμων  προσέφερε η Ακαδημία Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης «MANELUNA KINDER ACADEMY» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν οι μικροί μαθητές συνοδευόμενοι από τους νηπιαγωγούς της Ακαδημίας ενώ παράλληλα τραγούδησαν  τα κάλαντα στους παρευρισκόμενους.

Τα είδη παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενώ το παρόν έδωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Σωτήρης Βούλγαρης ο οποίος ευχαρίστησε τα παιδιά για την κίνηση αυτή ενώ τους ενημέρωσε για το  πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Στη συνέχεια ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά στους μαθητές και τις οικογένειες τους και επισήμανε ότι τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης θα πρέπει να τους συνοδεύουν πάντα στη ζωή τους.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

2201025 MANELUNA

 

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1