sandal logo

poli 12

Προσφορά τροφίμων από το ΕΠΑ.Σ. μαθητείας ΟΑΕΔ Λάρισας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Γλυκίσματα προσέφερε η ΕΠΑ.Σ. μαθητείας ΟΑΕΔ Λάρισας  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με αφορμή τις γιορτές που διανύουμε για την στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Τα γλυκίσματα ετοίμασαν και προσέφεραν οι μαθητές των τμημάτων αρτοζαχαροπλάστικής και μαγειρικής τέχνης σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό των εργαστηρίων και τη διεύθυνση της ΕΠΑ.Σ μαθητείας ΟΑΕΔ με κοινό σκοπό την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε πραγματική ανάγκη.

Από την πλευρά του Δήμου τα είδη παρέλαβαν στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την προσφορά

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

220105 epasoaed

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1