ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

 Τρόφιμα  παρέδωσαν μαθητές σχολείων της πόλης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για τις ανάγκες των συμπολιτών που στηρίζονται από τη Δομή με αφορμή και τις γιορτές που διανύουμε.

Οι μαθητές του 13ου νηπιαγωγείου Λάρισας καθώς επίσης και οι μαθητές του 9ου δημοτικού, του 13 δημοτικού, του 1ου Δημοτικού  σχολείου καθώς και του 1ου Λυκείου Λάρισας με τη συνεργασία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων  καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό του κάθε σχολείου  συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τρόφιμα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για να ενισχύσουν με τον τρόπο αυτό το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των ευπαθών ομάδων της πόλης.

Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δράσης για συγκέντρωση τροφίμων από τα σχολεία  με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Επιπλέον με τον  αυτό δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να κατανοήσουν το αίσθημα της προσφοράς  και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη .

Από την πλευρά το Δήμου τα τρόφιμα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι ευχαρίστησαν μαθητές και εκπαιδευτικούς  για τα είδη που προσέφεραν τονίζοντας ότι τέτοιες πράξεις πρέπει να τους συνοδεύουν πάντα στη ζωή τους.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

220112 13 dhmotiko

220122 9 dhmotiko