sandal logo

poli 12

Περισσότερες από 1.000 αιτήσεις για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Δήμου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Με έντονο το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας και την υποβολή εκατοντάδων αιτήσεων συνεχίζονται τα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212). 

Τα προγράμματα εντάσσονται στη φιλοσοφία της “Πόλης που Μαθαίνει”, σε μια προσπάθεια ενεργοποίησης των πολιτών με δημιουργικές δράσεις στην κοινότητα και υλοποιούνται από το τμήμα Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας.

Αυτή την εβδομάδα ξεκίνησαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα «Διαχείριση εργασιακού άγχους / εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» και «Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα»,

Παράλληλα, εξελίσσονται τα προγράμματα «Γαλλικά Α1», «Κοπτική – Ραπτική». «Αγγλικά για το χώρο εργασίας», «Ισπανικά για τον τουρισμό», «Αγγλικά Α1», «Γερμανικά Α1» και «Ιταλικά για τον τουρισμό».

Οι αιτήσεις συμμετοχής των πολιτών στα προγράμματα των Κέντρων Διά Βίου Μάθησης, οι οποίες αγγίζουν έως σήμερα τις 1000, συνεχίζονται και για άλλα προγράμματα και μπορούν να υποβάλλονται  ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/15QXVNSLhbquS0GR0Fmz499ZmNTqX4pj-tU30_0diE0M/edit 

Όσοι δεν έχουν την δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής ή/και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Δια Βίου Μάθησης (Διεύθυνση Παιδείας) και ώρες 08:00 – 14:00

Τηλ.: 2410680234

Ταχ. Διεύθυνση: Ρούσβελτ & Οικονόμου Εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1