sandal logo

poli 12

Συνάντηση του δημάρχου Λαρισαίων με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Λάρισα

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΚΑΕ Λάρισα κ Θεόδωρο Ριζούλη είχε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, ο δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Ριζούλη για την εντυπωσιακή φετινή πορεία της ομάδας της Λάρισας, στο πρωτάθλημα Basket league.

O δήμαρχος τόνισε ότι είναι επιβεβλημένη η συνέχιση της παρουσίας της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην πρώτη κατηγορία και απηύθυνε κάλεσμα τους οικονομικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες της πόλης να στηρίζουν την προσπάθεια, σύμφωνα με το πλαίσιο που παρουσίασε ο κ. Ριζούλης σε πρόσφατη σχετική συνέντευξη τύπου. Επίσης ο Απ. Καλογιάννης αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία της στήριξης της ομάδας με τη μαζική παρουσία των Λαρισαίων φιλάθλων στο γήπεδο από την αρχή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, οι Απ. Καλογιάννης και Θ. Ριζούλης συζήτησαν τους τρόπους με τους οποίους ο Δήμος μπορεί να στηρίξει την ομάδα, στο πλαίσιο και στο μέτρο των δυνατοτήτων του. Στην συνάντηση παρέστησαν επίσης ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, καταστημάτων και διαφημίσεων κ. Μιχ.  Αναστασίου και ο στενός συνεργάτης του κ. Ριζούλη και διοικητικό στέλεχος της της ΚΑΕ Λάρισα κ. Γιάννης Ράγκος.

220623 kae larissa

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1