Δ. Λαρισαίων: Πρωτοποριακή διαβούλευση με τους πολίτες για το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του 2023

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ο Δήμος Λαρισαίων πρωτοπορεί πραγματοποιώντας τη διαβούλευση για τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του οικονομικού έτους 2023 μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 7:00 μ.μ.

Αποτελεί μια πολύ σημαντική διαδικασία κατά την οποία τα τοπικά συμβούλια με τους δημότες και εκπροσώπους αθλητικών, πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων θα καταθέσουν προτάσεις για έργα, υποδομές και δράσεις για το επόμενο έτος.

Όλοι οι πολίτες μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά αλλά και να συμμετέχουν στις διαδικασίες του Δήμου από όπου κι αν βρίσκονται, μέσω του υπολογιστή, του τάμπλετ ή του έξυπνου κινητού τους τηλεφώνου (smartphone).

Η παρακολούθηση και συμμετοχή είναι εφικτή μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους (links):

  • Google Meet για ενεργή συμμετοχή με video και ήχο: https://meet.google.com/ogs-rfoo-goe
  • Σελίδα του Δήμου Λαρισαίων στο Facebook (live streaming video)
  • Κανάλι YouTube του Δήμου Λαρισαίων (live streaming video)

Η πρωτοβουλία του Δήμου Λαρισαίων, με την υποστήριξη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Novoville, έχει ως στόχο να ενισχύσει το δημόσιο διάλογο και να διευκολύνει σημαντικά τον ενεργό ρόλο των πολιτών στον καθορισμό των προτεραιοτήτων του Δήμου, δίνοντας “διαδικτυακό βήμα” στους συμπολίτες μας για να καταθέσουν τις ιδέες, τις προτάσεις αλλά και την κριτική τους.

“Ο Δήμος μας συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ενσωματώνει νέες τεχνολογίες στις διοικητικές του δομές. ‘Οραμα και στόχος μας είναι η γνώμη των πολιτών να ακούγεται ακόμα πιο δυνατά και η επικοινωνία τους με το Δήμο να γίνεται άμεσα, από όπου κι αν βρίσκονται. Ευελπιστούμε φέτος να υπάρξει από όλους τους συμπολίτες μας μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή, ώστε να αναδειχθούν τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου, καθώς και ιδέες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα όλων μας”, επισημαίνει ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα, τα υπό διαβούλευση Θέματα και τις Οδηγίες Διεξαγωγής της τηλεδιαβούλευσης.