sandal logo

poli 12

Δράσεις για παιδιά στο 2ο Φεστιβάλ AnimACED

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ AnimACED. που διοργανώνει η Πολιτιστική – Καλλιτεχνική ομάδα Πασπαρτού σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, που υλοποιείται υπό την αιγίδα του ΥΠΠΟΑ, παρουσιάστηκε την Κυριακή, η μουσικοθεατρική παράσταση «Ο μύθος της Περσεφόνης», με τη συμμετοχή των παιδιών.

Με τη χρήση μουσικής και κινούμενων εικόνων οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν την ιστορία του μύθου, να ψυχαγωγηθούν και να παίξουν, γεμίζοντας το ζεστό και φιλόξενο χώρο της Λογοτεχνικής Γωνίας, με χαρούμενες φωνούλες και παιδικά τραγουδάκια.

221122 animaced
Οι παιδικές δράσεις του Φεστιβάλ συνεχίζονται κι αυτή την εβδομάδα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τις εξής:

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 , Εργαστήρι Καλικατζούρα

  • 11.00 – 12.00 Κατασκευάζουμε φιγούρες κινουμένων σχεδίων
  • 12.00 – 13.00 Διαδραστική παράσταση για παιδιά ‘’Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά’’

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, Λογοτεχνική Γωνία

  • 11.00 – 13.30 Εργαστήριο animation για παιδιά και γονείς , με το Σπύρο Σιάκα (Αναπληρωτή Καθηγητή animation, Πα.Δ.Α / σκηνοθέτη animation).

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, για κράτηση στέλνετε μήνυμα με το όνομα του εργαστηρίου ή της δράσης στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1