Συνεχίζονται οι εγγραφές για το τμήμα pilates στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το pilates είναι μέθοδος εκγύμνασης που αποβλέπει στην ενδυνάμωση των μυών, στην αύξηση της ευλυγισίας και του ελέγχου του σώματος και γενικότερα στη βελτίωση της συνολικής υγείας. Οι ασκήσεις αφορούν ολόκληρο το σώμα και εκτελούνται με προσοχή στην αναπνοή, στην ακρίβεια και στην ποιότητα της κίνησης.

230119 pilates

Το μάθημα απευθύνεται σε όλους! Από τον πιο γυμνασμένο μέχρι τον πιο αρχάριο. Αυτό συμβαίνει διότι η μέθοδος δίνει τη δυνατότητα εξειδικευμένης άσκησης για τον καθένα μέσω των παραλλαγών που προσφέρει.

Είναι όχι μόνο ασφαλής άσκηση, αλλά και ιδιαίτερα αποτελεσματική για ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από μυοσκελετικά προβλήματα λόγω κακής στάσης ή ανατομικών ιδιαιτεροτήτων, καθώς θαυμάσια συμπληρωματική άσκηση για όσους ασχολούνται με τον χορό. Επίσης, μπορεί να συμβάλλει στη μείωση του άγχους, στην αύξηση της δυνατότητας αυτοσυγκέντρωσης, προσφέροντας διανοητική ηρεμία και αυξάνοντας το επίπεδο ενέργειας.

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ώρα 18.00-19.00.

Διδάσκει η Βασιλική Σουλτούκη, καθηγήτρια Χορού στη Σχολή και κάτοχος Διπλώματος “The Pilates Coach” (Matwork Advanced Barre Course).

Πληροφορίες και εγγραφές στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου, ώρες 15:30-21:00 (Μύλος του Παππά, τηλέφωνο 2410256464)