sandal logo

poli 12

Δήμος Λαρισαίων: Παραδίδεται στην κυκλοφορία το πρώτο τμήμα της ανακατασκευασμένης Νικηταρά

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Παραδίδεται στην κυκλοφορία τις αμέσως επόμενες ημέρες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το πρώτο τμήμα της ανακατασκευασμένης οδού Νικηταρά, από Ογλ εως Λάμπρου Κατσώνη και Αγίας Μαρίνης.

230328 nikitara 1
Το έργο που υλοποιεί ο Δήμος Λαρισαίων, εντάσσεται στο πλαίσιο της μεγάλης παρέμβασης με τίτλο “Ανακατασκευή οδών Κύπρου, Νικηταρά, Αυξεντίου, 23ης Οκτωβρίου, Βενιζέλου”.

Στο πρώτο ολοκληρώθηκε η κατασκευή των πεζοδρομίων και του ποδηλατόδρομου. Έγινε η ασφαλτόστρωση και η διαγράμμιση και έως το τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι τελευταίες εργασίες (στοκαρίσματα, φύτευση παρτεριών, κλπ) και το τμήμα αυτό θα αποδοθεί στην κυκλοφορία. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι στο πλαίσιο του έργου έχουν προηγηθεί παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΛ καθώς και υπογειοποίηση του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ.

230328 nikitara 2
230328 nikitara 3
Επίσης, ξεκίνησαν οι εργασίες καθαίρεσης στο επόμενο τμήμα (από τις οδούς Λ. Κατσώνη-Αγ. Μαρίνης έως τις οδούς Περικλέους – Βούλας) χωρίς ακόμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα αυτό. Σε πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί η καθαίρεση των πεζοδρομίων στην δεξιά πλευρά (κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων) και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι εργασίες καθαίρεσης στην αριστερή πλευρά. Η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γνωστοποιηθεί με νέα ανακοίνωση.

230328 nikitara 4

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1