Ανοικτή πρόσκληση φορέων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη 2023»

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ο Δήμος Λαρισαίων συνεχίζει και φέτος για 8η χρονιά το πετυχημένο, καινοτόμο πρόγραμμα «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» με στόχο τη χαρά των παιδιών και την υποστήριξη των οικογενειών τους. Φορείς και υπηρεσίες του Δήμου κάνουν πράξη την «Πόλη που Μαθαίνει», δημιουργώντας δίκτυα, αναπτύσσοντας δράσεις και συν-διαμορφώνοντας προγράμματα για την πόλη και τα παιδιά της.

Για την οργάνωση του Προγράμματος "Κατασκήνωση στην Πόλη 2023", καλούνται όλοι οι φορείς της πόλης - πολιτιστικοί, καλλιτεχνικοί, κοινωνικοί - την Τρίτη 23 Μαΐου, στις 13:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, σε συνάντηση  με τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, κ. Δημήτρη Δεληγιάννη και τη Διευθύντρια Παιδείας κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου για να ενημερωθούν για τη φετινή λειτουργία του προγράμματος και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η διά ζώσης επικοινωνία, οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους έως 5 Ιουνίου 2023 στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πληροφορίες: 2410 680251

230518 kataskinosi stin poli