sandal logo

poli 12

Δ. Λαρισαίων: Συνεχίζονται τα έργα στην οδό Νικηταρά

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:
  • Διαμορφώθηκαν τα πεζοδρόμια στο τμήμα από Λ. Κατσώνη έως Αγιας Μαρίνης - Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

Συνεχίζονται το έργο του Δήμου Λαρισαίων στην οδό Νικηταρά και ειδικότερα στο τμήμα από τις οδούς Λ. Κατσώνη - Αγ. Μαρίνης έως την οδό Περικλέους.

Στο τμήμα αυτό και ύστερα από την ολοκλήρωση των εργασιών αντικατάστασης παροχών ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΛ, έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του αγωγού αποχέτευσης ομβρίων, η κατασκευή του νέου δικτύου οδοφωτισμού, η κατασκευή νέου δικτύου άρδευσης και έχει ολοκληρωθεί η πλακόστρωση των πεζοδρομίων, ώστε να υπάρχει ασφαλής κίνηση των πεζών και πρόσβαση στις παρόδιες ιδιοκτησίες.

Αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη οι εργασίες αποξήλωσης του παλαιού ασφαλτικού οδοστρώματος για την κατασκευή των νέων θέσεων στάθμευσης και της λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων και θα ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση και η διαγράμμιση της οδού.

Για τους παραπάνω λόγους είναι απαραίτητη η παράταση των υφιστάμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων έως την ολοκλήρωση των εργασιών.

Οι ρυθμίσεις αυτές αφορούν τον ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό ΝΙΚΗΤΑΡΑ - από τις οδούς Λ. Κατσώνη - Αγ. Μαρίνης έως την οδό Περικλέους, καθ’ όλο το 24ωρο.

Ταυτόχρονα έχει γίνει μονοδρόμηση τμήματος της οδού ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ από την οδό ΝΙΚΗΤΑΡΑ έως την οδό ΛΟΡΕΝΤΖΟΥ ΜΑΒΙΛΗ με κίνηση από την οδό ΝΙΚΗΤΑΡΑ προς την οδό ΛΟΡΕΝΤΖΟΥ ΜΑΒΙΛΗ, ώστε τα οχήματα που κινούνται από τον κυκλικό κόμβο στο ήδη κατασκευασμένο πρώτο τμήμα της οδού Νικηταρά να έχουν διέξοδο προς τις οδούς 31ης Αυγούστου και Αγιάς.

230524 nikitara 1

230524 nikitara 2

230524 nikitara 3

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1