sandal logo

poli 12

Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην Φιλιππούπολη μετά την αλλαγή του δικτύου ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΛ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Σε εξέλιξη βρίσκονται έργα ασφαλτόστρωσης στη συνοικία της Φιλιππούπολης. Τα έργα εκτελούνται από τη ΔΕΥΑΛ, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης.

Οι ασφαλτοστρώσεις στην συνοικία της Φιλιππούπολης θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, ενώ υπενθυμίζεται πως έργα αντικατάστασης δικτύου από τη ΔΕΥΑΛ πραγματοποιούνται στον Αγιο Αθανάσιο. Και εκεί μετά την ολοκλήρωση των αλλαγών στο δίκτυο θα ακολουθήσει ασφαλτόστρωση των δρόμων. Σημειώνεται επίσης, ότι στα μέσα της Ανοιξης ολοκληρώθηκε αντίστοιχη παρέμβαση στην Ανθούπολη.

Τα παραπάνω έργα εντάσσονται στην μεγάλη παρέμβαση της ΔΕΥΑΛ στην πόλη της Λάρισας για την αντικατάσταση του παλιού δικτύου ύδρευσης.

Τα έργα της ΔΕΥΑΛ αφορούν όχι στην βελτίωση της ποιότητας του νερού, την μείωση των βλαβών και των απωλειών, αλλά συνοδεύονται με πλήρη ασφαλτόστρωση των δρόμων τω συνοικιών που πραγματοποιούνται έργα.

Εργα αντικατάστασης δικτύων προγραμματίζονται από τη ΔΕΥΑΛ για το επόμενο χρονικό διάστημα σε Αγιο Θωμά, Πυροβολικά, Λειβαδάκι και Ηπειρώτικα και θα ακολουθήσουν οι συνοικίες της Νεάπολης και του Αβέρωφ.

Με αυτόν τον τρόπο η ΔΕΥΑΛ αντικαθιστά σχεδόν το 100% του παλιού δικτύου ύδρευσης, με τους αμιαντοσωλήνες, ενώ επί της ουσίας πραγματοποιεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στις συνοικίες της πόλης.

230529 deyal asfaltostroseis 1

230529 deyal asfaltostroseis 2

230529 deyal asfaltostroseis 3

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1