Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο - ΚΔΑΠ "Κιβωτός της Σοφίας"

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Την Πέμπτη 28/6/2018 στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας το ΚΔΑΠ «Κιβωτός της Σοφίας» ανέβασε την παιδική παράσταση «Η μελωδία της ευτυχίας» προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων. Τα τρόφιμα παρέδωσε η Διευθύντρια του ΚΔΑΠ κα Μπουκουβάλα Σοφία ενώ από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας κος Μιχάλης Αναστασίου ο οποίος και ενημέρωσε για τη λειτουργία της Δομής.


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.


Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ:2410255876, Μανωλάκη 9-11 και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου στο τηλ:2410-680243.