Κοινωνικό Παντοπωλείο - Προσφορά τροφίμων από INTERCOMM FOODS

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Σημαντική ποσότητα τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προχώρησε η εταιρεία INTERCOMM FOODS για τις ανάγκες των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Την εταιρεία επισκέφτηκαν ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας κ. Αναστασίου Μιχάλης και ο υπεύθυνος του κοινωνικού Παντοπωλείου κ .Γαντζούδης Θεόδωρος. Tα προϊόντα παρέδωσε ο κ. Σεβδαλής Βαγγέλης από το τμήμα προμηθειών.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 (Μανωλάκη 9-11) και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ.2410-680243 (Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α).

190215 INTERCOMM