sandal logo

poli 12

Κοπή πίτας και γιορτή για τα 8 χρόνια δράσης των ενεργών πολιτών

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το κίνημα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, έλαβε υπόσταση μέσα στην πολυδιάστατη (και όχι μόνο οικονομική) κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας. Ήταν μια θετική αντίδραση αλληλεγγύης και ανάγκη έκφρασης της δημιουργικότητας ευαίσθητων πολιτών, που αποφάσισαν να μην μείνουν αδρανείς στην επούλωση των πληγών της κοινωνίας μας που προκάλεσε η κρίση.

Οκτώ ολόκληρα χρόνια μετά, και το κίνημα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας όχι μόνο συνεχίζει να υπάρχει, αλλά διαρκώς διευρύνεται και αναπτύσσει συνεχώς και νέες δράσεις, όχι μόνο στον τομέα της αλληλεγγύης, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος, τον πολιτισμό, την με κάθε τρόπο διεκδίκηση του δικαιώματος να είμαστε συνειδητοποιημένοι Πολίτες, με όλες τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτή την έννοια.
Φέτος θα γιορτάσουμε τα 8 μας χρόνια κόβοντας την καθιερωμένη πίτα μας, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:00 το μεσημέρι στο κέντρο Διασκέδασης «Κιβωτός» (Βερμίου 2 πίσω από το γήπεδο του Αλκαζάρ).

Η πρόσκληση κοστίζει 12 ευρώ και περιλαμβάνει υπέροχο φαγητό και απεριόριστο ποτό και χορό! Θα υπάρχει και λαχειοφόρος για την ενίσχυση του έργου των Εν.Πο.Λ. με πλούσια δώρα!

Προμηθευτείτε έγκαιρα τις προσκλήσεις σας ! Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 6985934264 Νταλώσης Γιάννης , 6974091819 Καλούδη Εύη
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους! Σας περιμένουμε για να περάσουμε όμορφα την Κυριακή μας!

200124 kophpitasenergoi

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1