Κέντρο Κοινότητας και ΙΝΕ/ΓΣΕΕ σε κοινή δράση

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

200219 kentrokoin

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στο φιλόξενο χώρο του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ πραγματοποιήθηκε ομαδικό εργαστήριο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής για ανέργους/ες σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων και το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία ναι ενημερωθούν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις προς ανέργους και εργαζόμενους τόσο του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ όσο και του Κέντρου Κοινότητας της Διεύθυνσης Πρόνοιας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαιδευτικών Δράσεων. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν αφορούν τις «Νέες τεχνολογίες στην αναζήτηση εργασίας: Η περίπτωση της πλατφόρμας ΟΑΕΔ και «Νέες τεχνολογίες στην αναζήτηση εργασίας: Η περίπτωση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ».

Το εργαστήριο συντόνισε ο κ. Βαιόπουλος Αχιλλέας Ψυχολόγος/Εργασιακός Σύμβουλος ενώ από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου συμμετείχαν οι κ.κ. Τζιότζιου Αγλαΐα Κοινωνική Λειτουργός και Νημά Βάσια Ψυχολόγος.

Να σημειωθεί ότι οι δύο φορείς αναπτύσσουν κοινές με σκοπό την πληρέστερη υποστήριξη και ενδυνάμωση των ανέργων για την ένταξη ή/και επανένταξη τους στην αγορά εργασίας.

Το Κέντρο Κοινότητας εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Για πληροφορίες Ρούσβελτ και Οικονόμου εξ Οικονόμου 3Α, τηλ. 2410680242 & 2410680250, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://www.larissa-dimos.gr/el/component/k2/item/241-kentrokoinotιtas και Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας, Τζαβέλα 4, Λάρισα, 2410537489-90, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αρμόδια πρόσωπα Παναγούλης Ντίνος & Βαϊόπουλος Αχιλλέας.
Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων & Ανέργων». Το Έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»