sandal logo

poli 12

«Η Χήρα» στον θερινό κινηματογράφο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το σύγχρονο, αγωνιώδες ψυχολογικό θρίλερ «Η Χήρα» του βραβευμένου με Όσκαρ Νιλ Τζόρνταν προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας. από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου έως το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 22:00 στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Μύλος «Μπαρμπής Βοζαλής» στον Μύλο του Παππά.

Εμμονή, παράνοια και ψυχολογικός πόλεμος είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία του σεναρίου που φέρει την υπογραφή των Νιλ Τζόρνταν και Ρέι Ράιτ, με την ταινία να αποκαλύπτει σταδιακά την πραγματική φύση των χαρακτήρων χάρη στην καθηλωτική αφήγηση του Τζόρνταν και τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών.

Η Φράνσις (Κλόι Γκρέις Μόρετζ), μία νεαρή γυναίκα που πενθεί τον θάνατο της μητέρας της, ανακαλύπτει μία χαμένη τσάντα στο μετρό της Νέας Υόρκης και αποφασίζει να την επιστρέψει στην κάτοχό της.
Αυτή είναι η αρχή μίας ασυνήθιστης φιλίας με την αινιγματική χήρα Γκρέτα (Ιζαμπέλ Ιπέρ), παρά τη δυσαρέσκεια της καλύτερής της φίλης Έρικα (Μάικα Μονρό) που κατά τα άλλα βοηθάει την Φράνσις να εγκλιματιστεί στη μεγάλη πόλη. Η Φράνσις αγνοεί τις ανησυχίες της φίλης της, όμως τα κίνητρα της Γκρέτα είναι πιο νοσηρά από αυτό που φαντάζεται.

Θρίλερ 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 97΄ |
Αμερικανο-ιρλανδική ταινία, σκηνοθεσία Νιλ Τζόρνταν με τους: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Μάικα Μονρό
Γενική είσοδος 4 ευρώ

*Δεν γίνεται προπώληση εισιτηρίων, ούτε κρατήσεις θέσεων. Το ταμείο ανοίγει από τις 20:30.

*Πριν από την κανονική προβολή, παρουσιάζονται στους θεατές, τα βίντεο των Λαρισαίων καλλιτεχνών που προέκυψαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, να στηρίξει το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό που πλήττεται λόγω της πανδημίας.

200629 cine mylos

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1