sandal logo

poli 12
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • ΠαραΜένουμε μουσικοί - Τραγουδάμε με τους Χρήστο Παπαχρήστο, Αρετή Παπαναστασίου και Μιχάλη Ζουριδάκη

ΠαραΜένουμε μουσικοί - Τραγουδάμε με τους Χρήστο Παπαχρήστο, Αρετή Παπαναστασίου και Μιχάλη Ζουριδάκη

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Συνεχίζονται τα βίντεο-συναυλίες Λαρισαίων καλλιτεχνών που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού να στηρίξει έμπρακτα το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό που πλήττεται από την πανδημία.

Οι συναυλίες μεταδίδονται διαδικτυακά από το κανάλι της Αντιδημαρχίας στο youtube και τη σελίδα της στο fb.

Μένουμε ασφαλείς, ΠαραΜένουμε μουσικοί και απολαμβάνουμε μια παρέα Λαρισαίων μουσικών σ’ ένα ποικίλο πρόγραμμα με ελληνικά και ξένα αγαπημένα τραγούδια.

https://www.youtube.com/watch?v=xTpQPqG7rsk&fbclid=IwAR1N8KQHD31N_40G8EMIwZpQt5MlP14wPnxZfc5s6lzYnZz0F4jAGSjZskk

Ο Χρήστος Παπαχρήστος υπηρετώντας το τραγούδι 25 χρόνια, έχει περάσει από πάρα πολλά μουσικά μονοπάτια.
Ξεκίνησε από τα νεανικά γκρουπ ώσπου ήρθε η πρώτη δισκογραφία με τους Εκτός Εαυτού και οι πολλές live συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες. Στη συνέχεια, φεύγει για Αθήνα όπου έζησε δέκα χρόνια στο πλευρό των μεγάλων συνθετών Μίμη Πλέσσα και Γιώργου Χατζηνάσιου ως βασικός τους ερμηνευτής, ώσπου επέστρεψε στη Λάρισα το 2011 και στις μουσικές του ρίζες.
Το σήμερα τον βρίσκει να δουλεύει ακούραστα σε πολλά μουσικά projects με προτεραιότητα τα δικά του τραγούδια, με τη μορφή όλων των ειδών που αγάπησε, σε ώριμες ενορχηστρώσεις και κοφτερό στίχο.

Η Αρετή Παπαναστασίου εκτός από φωνάρα είναι και η ομορφιά της παρέας... Η γυναίκα χαμαιλέων που πετιέται με τρομερή άνεση από την Janis Joplin στη Χαρούλα Αλεξίου και από την Πόλυ Πάνου στην Pink. Τα τελευταία χρόνια την ακούμε και σε δικά της τραγούδια, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά που κυκλοφορούν στα ραδιόφωνα.

Ο Μιχάλης Ζουριδάκης, πέραν από ευφάνταστος μουσικός, ήταν, είναι και θα είναι πάντα το γέλιο της παρέας. Η ζωή του συνοδεύεται από τη μουσική του και το αντίθετο. Συνοδοιπόρος πολλών μουσικών και ένας πραγματικός εργάτης της τέχνης, αφήνοντας το στίγμα του σε διάφορες σκηνές, αλλά πλέον και με τα δικά του τραγούδια.

Κάμερα, επεξεργασία εικόνας: Παναγιώτης Μπαντικούδης
Κάμερα, φωτογραφίες: Γιάννης Μίχης
Ηχοληψία, επεξεργασία ήχου: Βασίλης Λιάκος

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1