Δημοτική Σχολή Μπαλέτου Λάρισας: ραντεβού τον Σεπτέμβριο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Μια δύσκολη αλλά συναρπαστική χρονιά έφθασε στο τέλος της για τις μαθήτριες και τους μαθητές της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου.

Αν και η πανδημία του κορωνοϊού και η επιβολή των υποχρεωτικών μέτρων για τη μείωση της διασποράς του ανέστειλε τη λειτουργία της, η επιστροφή των μαθητών έγινε με ενθουσιασμό, αισιοδοξία, διάθεση για διπλή προσπάθεια ώστε να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

Εξάλλου, στη διάρκεια της καραντίνας, η Σχολή προσπάθησε, μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις, να διατηρήσει την επαφή αλλά και την ετοιμότητα των μεγαλύτερων μαθητών της.

Δυστυχώς, λόγω αυτής της συνθήκης, δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες παραστάσεις. Αντ’ αυτού και ως ένα μικρό ενθύμιο της φετινής χρονιάς καταγράφηκαν σε βίντεο καθημερινές, «απείραχτες» στιγμές από τη διάρκεια των μαθημάτων.

Πεποίθησή μας είναι ότι η κάθε μέρα στη Σχολή οφείλει να είναι μια γιορτή αισθήσεων, το κάθε μάθημα ένα ταξίδι στη γνώση και τη δημιουργία.

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!

Πληροφορίες και εγγραφές για τη νέα χρονιά στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου (Μύλος του Παππά), 2410256464, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
• Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο Φυλαχτό για την πολύτιμη συμβολή του στη δημιουργία του video.

https://www.facebook.com/LarissaCulture/videos/700290654085616/

200706 mpaleto