sandal logo

poli 12

Η παιδική παράσταση «Φλας και Μπακ» στην Αυλή του Μύλου

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Την Τρίτη 28 Ιουλίου στις 20:15 στην Αυλή του Μύλου στον Μύλο του Παππά, θα πραγματοποιηθεί η παιδική θεατρική παράσταση «Φλας και Μπακ», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, να στηρίξει έμπρακτα το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό, αλλά και να διασκεδάσουν οι συμπολίτες αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι.

Πρόκειται για έναν ύμνο στα παραμύθια που έγραψε η Κατερίνα Βασδέκη και ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Κατερίνας Λιαποπούλου με τους Κατερίνα Λιαποπούλου, Φάνη Μπουχλαριώτη που έγραψε και τη μουσική και Ελένη Πατουλίδου.

Οργάνωση παραγωγής: Βασίλης Σακκάς.
Είσοδος ελεύθερη.

Δύο παράξενοι δημοσιογράφοι βρίσκονται στη σκηνή για να αφηγηθούν τι συνέβη στον πιο διάσημο Παραμυθά του κόσμου όταν ξέχασε όλα του τα παραμύθια.

Μήπως κάποια μάγισσα του έκανε μάγια;

Μήπως κάποιος βασιλιάς δεν ήθελε να υπάρχουν η φαντασία και τα παραμύθια στον κόσμο;

Θα μπορέσουν άραγε τα μάγια να λυθούν και τα παραμύθια να σωθούν;

Μια παράσταση φτιαγμένη για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά.

Μια βουτιά στο παραμύθι και τις αξίες του: της φιλίας, της συνεργασίας και φυσικά της αγάπης!

Η Κατερίνα Λιαποπούλου είναι ηθοποιός και θεατροπαιδαγωγός. Τα τελευταία χρόνια παίζει και σκηνοθετεί σε παραστάσεις για παιδιά αλλά και ενήλικες καθώς και ως εμψυχώτρια ομάδων σε Λάρισα και Αθήνα.

Ο Φάνης Μπουχλαριώτης είναι μουσικός με πολλές συμμετοχές και σχήματα και παραστάσεις. Είναι μέλος της ομάδας bleu roi τα τελευταία χρόνια όπου επιμελείται τη μουσική σύνθεση των παραστάσεων και συμμετέχει ως ερμηνευτής.

Η Έλενα Πατουλίδου ανήκει στα ιδρυτικά μέλη της ομάδας bleu roi από το 2016. Έχει συμμετάσχει σε ποικίλες καλλιτεχνικές παραστάσεις και δρώμενα, όπως στο Πάρκο των Ευχών.

***Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες προστασίας όπως ορίζονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο του υπουργείου Πολιτισμού.
Σύμφωνα με αυτές, η πληρότητα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 75% των θέσεων και δεν θα γίνεται διάλειμμα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
Επιπλέον, το κοινό συστήνεται να φορά μάσκα και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα, ενώ κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.
Η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του, είναι υποχρεωτική.

Καλή διασκέδαση!

200727 flashback

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1