Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη από την 4η ΤΟΜΥ και το Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Μετά από μια επιτυχημένη χρόνια δράσεων και συνεργασίας του Δήμου Λαρισαίων με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την 4η ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων, το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας – Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών δράσεων, ανακοινώνει την συνέχιση της εμβολιαστικής κάλυψης των ανήλικων ρομά.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί των ανήλικων ρομά. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Παραρτήματος Ρομά και κάθε Τετάρτη κατόπιν ραντεβού, με μέγιστο αριθμό εμβολιασθέντων τα 10 Ανήλικα, συνοδευόμενα από έναν μόνο ενήλικα και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον covid-19, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Το Κέντρο κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Για περισσότερες πληροφορίες: Παράρτημα Ρομά Δήμου Λαρισαίων, Δημοσθένους 45 τηλ. 2410231122, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.