Σε αγιασμούς για τη νέα σχολική χρονιά ο Δήμαρχος Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Απ. Καλογιάννης : Να λειτουργήσουμε συντεταγμένα για να βγούμε αλώβητοι από την πανδημία

 

• Παρέστη στους αγιασμούς των σχολικών μονάδων στον Αγ. Κωνσταντίνο και του ΕΕΕΕΚ

To μήνυμα της ενότητας προκειμένου όλοι μαζί και συντεταγμένα να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, έστειλε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης κατά την παρουσία του σε αγιασμούς σχολείων για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Καλογιάννης παρέστη στον αγιασμό που τέλεσε ο σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στο 5ο και 36ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας στην συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου και στην συνέχεια στον αγιασμό στο νέο διδακτήριο του ΕΕΕΚ στην Νεάπολη.

Ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στις σχολικές μονάδες του Αγιου Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων προστασίας, ώστε αν είναι δυνατόν να αποφύγουμε προβλήματα στην λειτουργία των σχολείων. Ο κ. Καλογιάννης τόνισε ότι οι στιγμές που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες για όλους, ενώ επεσήμανε ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων φορέων ώστε να ξεκινήσει η χρονιά χωρίς προβλήματα. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι οι πάνινες μάσκες θα διανεμηθούν εντός της εβδομάδας, αφού ως γνωστόν στα σχολεία της Θεσσαλίας η ΚΕΔΕ και η ΠΕΔ προχώρησε σε διανομή μασκών μιας χρήσης, έως ότου παραληφθούν οι πάνινες.

Ο Δήμαρχος βρέθηκε και στο νεοαναγειρόμενο διδακτήριο του ΕΕΕΚ, στην συνοικία της Νεάπολης. Το σύγχρονο κτίριο που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, αναγέρθηκε σε οικόπεδο του Δημου Λαρισαίων. Ο Απόστολος Καλογιάννης, τόνισε ότι η κατασκευή του σύγχρονου διδακτηρίου, αποτελεί προϊόν της εύρυθμης και σωστής συνεργασίας μεταξύ των τοπικών αρχών και φορέων που έρχονται να επιλύσουν σοβαρά προβλήματα και κενά.

200914 DLE AGI012

200914 DLE AGI002

200914 DLE AGI015