sandal logo

poli 12
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Βιωματικό εργαστήρι με θέμα "Ψυχική Υγεία & Αυτό- φροντίδα" πραγματοποίησε ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών με την 10η ΤΟ.Μ.Υ. Λάρισας (Γιάννουλη)

Βιωματικό εργαστήρι με θέμα "Ψυχική Υγεία & Αυτό- φροντίδα" πραγματοποίησε ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών με την 10η ΤΟ.Μ.Υ. Λάρισας (Γιάννουλη)

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Tην Τετάρτη, 07/10/2020 ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Λαρισαίων μαζί με την 10η ΤΟ.Μ.Υ. Λάρισας (Γιάννουλη) συνδιοργάνωσαν βιωματικό εργαστήρι με θέμα «Ψυχική Υγεία & Αυτό- φροντίδα». Το βιωματικό εργαστήρι πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για το πόσο σημαντική είναι η φροντίδα του εαυτού στην ενίσχυση της Ψυχικής Υγείας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Ψυχική Υγεία (10η Οκτωβρίου).

Τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης συζήτησαν ανοιχτά με τις συντονίστριες για το τί σημαίνει αυτό-φροντίδα και πώς η φροντίδα του εαυτού συμβάλει στην ενίσχυση της Ψυχικής μας Υγείας. Οι γυναίκες του Συλλόγου εξέφρασαν τη δυσκολία που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν στο να εντάξουν την αυτό-φροντίδα στην καθημερινότητά τους και συζητήθηκαν από κοινού τρόποι και εναλλακτικές ώστε η φροντίδα του εαυτού να αποτελεί προτεραιότητα για την ενίσχυσης της ψυχικής υγείας και ευεξίας.

Στο βιωματικό εργαστήρι συμμετείχε το προσωπικό της 10ης ΤΟ.Μ.Υ. Λάρισας (Γιάννουλης): κα Τερζενίδου Αθηνά (Κοινωνική Λειτουργός) και κα Μεσίρα Χαρούλα (Επισκέπτρια Υγείας) και του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών (Θυμάτων Βίας ή/και Πολλαπλών Διακρίσεων) του Δήμου Λαρισαίων: κα Ματζίρη Γεωργία (Ψυχολόγος) και κα Τσολάκη Ασπασία (Παιδοψυχολόγος). Ευχαριστούμε θερμά τον Μορφωτικό Σύλλογο Γιάννουλης για την άψογη συνεργασία και αναμένονται νέες, ενδιαφέρουσες δράσεις στο μέλλον!

201012 ksenonas1 201012 ksenonas2 201012 ksenonas3

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1