Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την προμήθεια 8 απορριμματοφόρων στο Δ. Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Σε εξέλιξη είναι o ηλεκτρονικός διαγωνισμός του Δήμου Λαρισαίων για την προμήθεια 8 απορριμματοφόρων για την Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων.

Πρόκειται για διαγωνισμό ύψους 1.438.400 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α, ενώ η χρηματοδότηση προέρχεται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» κατά 1,155.000 και ίδιους πόρους του Δήμου Λαρισαίων κατά 283.400 ευρώ.

Η προκήρυξη αφορά την προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων τύπου πρέσας χωρητικότητας ~16m3.

Ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφοφών τις 4 Δεκεμβρίου, ενώ η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ένας από τους βασικούς στόχους της δημοτικής αρχής του Δήμου Λαρισαίων είναι η αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού της Διεύθυνσης Καθαριότητας, μέσα σε διάστημα ενός έτους, με χρήση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων. Η αναγκαιότητα της άμεσης αναβάθμισης προκύπτει από τις δεδομένες ανάγκες της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης για ευρεία αντικατάσταση μέρους του στόλου, με στόχο την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και την αποδοτικότερη καθαριότητα στην πόλη και το Δήμο Λαρισαίων.

201117 DL 20201104 014