sandal logo

poli 12

ΠαραΜένουμε μουσικοί - Απολαμβάνουμε Hidden Ιn Τhe Basement

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Συνεχίζονται τα βίντεο-συναυλίες Λαρισαίων καλλιτεχνών που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού να στηρίξει έμπρακτα το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό που πλήττεται από την πανδημία.

Οι συναυλίες μεταδίδονται διαδικτυακά από το κανάλι της Αντιδημαρχίας στο youtube και τη σελίδα της στο fb. Μένουμε ασφαλείς, ΠαραΜένουμε μουσικοί και απολαμβάνουμε τους Hidden Ιn Τhe Basement για όσο θέλετε χωρίς κόστος.

Οι Hidden Ιn Τhe Basement είναι ένα τετραμελές heavy rock συγκρότημα από τη Λάρισα που ιδρύθηκε το 2007, έχοντας στο ενεργητικό του αμέτρητα live σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 3 προσωπικά άλμπουμ και ένα EP. Παρόλο που τα live τους χαρακτηρίζονται από τον δυναμισμό και την ενέργεια που εκπέμπει το είδος που αντιπροσωπεύουν, συχνά επιλέγουν να διασκευάζουν τα κομμάτια τους σε μια πιο ακουστική εκδοχή.

Hidden In The Basement

Φίλιππος Ζούκας: φωνή, μπάσο

Κώστας Τσιαβαλιάς: κιθάρα, φωνητικά

Θάνος Δήμκος: τύμπανα

Χρήστος Μήτρος: κιθάρα, φωνητικά

Κάμερα, επεξεργασία εικόνας: Παναγιώτης Μπαντικούδης

Κάμερα, φωτογραφίες: Γιάννης Μίχης

Ηχοληψία, επεξεργασία ήχου: Βασίλης Λιάκος

 https://www.youtube.com/watch?v=pTfnVNlkQOg&list=PLD--qoapQboS3b7Jghlxbygc7XwK1gDtS&index=2&fbclid=IwAR1RuJhTGVkluVMzFi-Se7MEpboGGOAnIyX7OHNWyefiGHMGmGAMK86O0nY

210119 paramenoume mousikoi 1

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1