sandal logo

poli 12

Εφαρμογή νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην οδό Γ. Σεφέρη

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:
  • Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο
  • Αλλάζει συνολικά όψη η συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου

          Συνεχίζονται στην οδό Σεφέρη οι εργασίες ανάπλασης στο πλαίσιο της γ΄ φάσης του μεγάλου έργου «ανακατασκευή οδών Αγίου Κωνσταντίνου»,  από Νικηταρά έως 23ης Οκτωβρίου.

          Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των κρασπεδορείθρων, η κατασκευή νέου δικτύου οδοφωτισμού και νέου δικτύου άρδευσης (τμήμα από Νικηταρά-Αυξεντίου έως Ριζοπούλου-Μ. Αγγέλου),  ενώ αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεται και η πλακόστρωση των πεζοδρομίων.

          Η ημερομηνία έναρξης των εργασιών για τη συνέχιση των παρεμβάσεων στην οδό Σεφέρη  (από Ριζοπούλου-Μ. Αγγέλου έως 23ης Οκτωβρίου) είναι αύριο Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021.

         Για τους λόγους αυτούς θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό  Σεφέρη  (από Ριζοπούλου-Μ. Αγγέλου έως 23ης Οκτωβρίου) από την ΠΕΜΠΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021  καθ’ όλο το 24ωρο.

Παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες στα προηγούμενα τμήματα του δρόμου 4 έως την ολοκλήρωση των εργασιών. Σύμφωνα με τις ισχύουσες αποφάσεις, ήδη εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό  Σεφέρη  (από Νικηταρά-Αυξεντίου έως Ριζοπούλου-Μ. Αγγέλου) έως και την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021  καθ’ όλο το 24ωρο.

Υπενθυμίζεται ότι έως την ολοκλήρωση των υποφάσεων Γ1.1 έως και Γ1.4, η λαϊκή αγορά που γινόταν κάθε Δευτέρα στην οδό Σεφέρη έχει μεταφερθεί στην οδό Αιόλου (στο τμήμα από την οδό Αγιάς έως την οδό Γούναρη).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα η συμβολή των οδών Γούναρη με Σεφέρη θα παραμένει ανοικτή για όσους κινούνται επί της οδού Γούναρη. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.

210217 seferi 210217 seferi 1

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1