sandal logo

poli 12

Συνεχής η παρουσία της δημοτικής αρχής στα δοκιμαζόμενα χωριά του Δήμου

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Κλιμάκιο στελεχών της δημοτικής αρχής βρέθηκε σήμερα το πρωί σε χωριά του Δήμου Λαρισαίων, που καταγράφονται οι περισσότερες ζημιές και ειδικότερα στο Κουτσόχερο, την Μάνδρα και την Αμυγδαλέα. Σημειώνεται ότι από την πρώτη ώρα μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση της Τετάρτης, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαρισαίων με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Γ. Ζαούτσο, βρέθηκαν στο προαναφερθέντα χωριά για να διαπιστώσουν την έκταση των ζημιών.

Στη σημερινή επίσκεψη το κλιμάκιο της δημοτικής αρχής αποτελούμενο από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημ. Δεληγιάννη, τους αντιδημάρχους Γ. Ζαούτσο, Ντ. Διαμάντο, Ρ. Απρίλη, Γ. Αλεξούλη, τον δημοτικό σύμβουλο Δημ. Τάχο και τον ειδικό συνεργάτη του δημάρχου Απ. Πέκα, συναντήθηκε με τους προέδρους των κοινοτήτων και συζήτησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα που προκάλεσε ο σεισμός. Είναι γεγονός ότι στα συγκεκριμένα χωριά υπάρχουν προβλήματα σε κτίσματα (οικίες, αποθήκες), σε Ναούς και σε κτίρια παλιών σχολείων. Στο Κουτσόχερο υπήρξε και συνεργασία με τον Πρωτοσύγκελο της ΙΜ Λαρίσης και Τυρνάβου Ιγν. Μουρτζανό για το θέμα των ναών του χωριού.

210305 IMG 7159

Στο επίκεντρο των συζητήσεων επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα συντονισμού και συνεργασίας όλων των αρμοδίων υπηρεσιών και φορέων, για την καταγραφή των ζημιών από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, επιλύθηκαν επιμέρους ζητήματα ενώ τέθηκαν και θέματα που χρήζουν της παρέμβασης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1