sandal logo

poli 12

ΣΤΑΣH - 6ο φεστιβάλ OPEN NIGHTS - Thessaloniki Cinedance International (TCI)

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το διακαλλιτεχνικό φεστιβάλ OPEN NIGHTS επιστρέφει για 6η συνεχή χρονιά, πιο ανοιχτό, εξωστρεφές και διαδραστικό από ποτέ, και σας προσκαλεί στην πρώτη θερινή κινηματογραφική προβολή για φέτος στην Λάρισα.

Όπως κάθε χρονιά και επιδιώκοντας ένα όσο το δυνατόν πιο πολύπλευρo πρόγραμμα, το OPEN NIGHTS εξακολουθεί να συνομιλεί και να συμπράττει με διεθνή φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το OPEN NIGHTS διοργανώνεται από την ομάδα χορού OFF ART - Σκηνικές Παρουσίες και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας.

Φέτος, με ιδιαίτερη χαρά και στο πλαίσιο του 6ου φεστιβάλ OPEN NIGHTS, με θέμα τη Στάση, υποδεχόμαστε στην πόλη μας, το Thessaloniki Cinedance International (TCI) στο Θερινό σινεμά “Μπαρμπής Βοζαλής” στον Μύλο του Παππά..

Την Κυριακή 6 Ιουνίου και ώρα 21:30, θα προβληθεί μια επιλογή ολιγόλεπτων ή μεγαλύτερης διάρκειας ταινιών από την 3η σεζόν του Thessaloniki Cinedance International (TCI) σε μια μόνο βραδιά.

Το TCI φιλοδοξεί να παρουσιάσει καινοτόμες ιδέες πάνω στους τρόπους, που το διαρκώς εξελισσόμενο κινηματογραφικό μέσο μπορεί να χρησιμοποιήσει τον χορό, ή αντίστοιχα, πάνω στη χρήση της απόκτησης εικόνας από τους χορογράφους και performers, προς μια επέκταση της γλώσσας του καλλιτεχνικού crossover.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και το ακριβές πρόγραμμα της βραδιάς στο:

https://www.facebook.com/Open.Nights.Off.Art/

Λίγα λόγια για το Thessaloniki Cinedance International (TCI)

Το Thessaloniki Cinedance International (TCI) είναι διεθνές ανεξάρτητο φεστιβάλ που προβάλει έργα σύγχρονου χορού επί οθόνης από όλον τον κόσμο.

Με ατέλειωτους συνδυασμούς ευφάνταστης χορογραφίας, εντυπωσιακής οπτικής σύνθεσης, ερμηνευτικής αρτιότητας, αφηγηματικής ανάπτυξης, δόμησης κόσμων, και μουσικότητας, το TCI εξερευνά διαφορετικές προσεγγίσεις από καταξιωμένους αλλά και νέους δημιουργούς.

Το ετήσιο ραντεβού χορού και κινηματογράφου γίνεται κάθε τέλος Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη, στο χώρο παραστατικών τεχνών Vitruvian Thing. die-wolke.org/tci

Σε όλους τους χώρους δράσεων του ΟPEN NIGHTS λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid, όπως ορίζονται από τις αρμόδιες αρχές.

210607 opennights1

210907 opennights2

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1