sandal logo

poli 12

Το reworks connekt στο Β΄ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και το φεστιβάλ reworks, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, παρουσιάζουν στο πλαίσιο του reworks connekt 2021, τον Σουηδό τραγουδιστή, μουσικό παραγωγό και  multi-instrumentalist, Sailor & I, σε μια μοναδική μουσική εκδήλωση στο Β΄ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

Η μαγευτική φωνή και οι σύγχρονες μελωδικές συνθέσεις του πολυτάλαντου Alexander Sjoedin θα κατακλύσουν τον χώρο του Β΄ Αρχαίου Θεάτρου για 60 λεπτά, την  Πέμπτη 24 Ιουνίου στις 21:00.

Ο μουσικός από την Στοκχόλμη, έχοντας συνεργαστεί στο παρελθόν με καλλιτέχνες όπως οι Tale of Us, ARTBAT, Maceo Plex, κ.ά, υπόσχεται μοναδικές εκτελέσεις των δημοφιλέστερων έργων του, πλήρως εναρμονισμένες στην αισθητική και την αύρα του εμβληματικού αρχαίου θεάτρου της Λάρισας, αποκλειστικά για το reworks connekt 2021.

Το reworks connekt είναι  η ψηφιακή πλατφόρμα του φεστιβάλ reworks και του συνεδρίου reworks agora (https://reworks.gr/reworks-connekt), και παρουσιάζεται διαδικτυακά, μέσω online stream. Επιμελείται και παρουσιάζει αποκλειστικό πολιτιστικό περιεχόμενο το οποίο αποτελείται από συναυλίες, δράσεις γύρω από την σύγχρονη μουσική, τις ψηφιακές εικαστικές τέχνες καθώς και συζητήσεις-ομιλίες σύγχρονου πολιτιστικού περιεχομένου.

Στο μουσικό σκέλος φιλοξενούνται αναγνωρισμένοι αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες από την εγχώρια και διεθνή σκηνή, με σκοπό τη δημιουργία και παρουσίαση ενός αντιπροσωπευτικού δείγματος του μεγάλου φάσματος της σύγχρονης μουσικής. Παρομοίως, τα πάνελ και οι συζητήσεις απαρτίζονται από προσωπικότητες του πολιτισμού, των νέων τεχνολογιών και ιδεών.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και το φεστιβάλ reworks ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την παραγωγή πρωτότυπου πολιτιστικού προϊόντος, αλλά και την περαιτέρω προβολή και προώθηση της περιοχής, μέσω της βιντεοσκόπησης και δημοσίευσης της δράσης στο διαδίκτυο από τις πλατφόρμες προβολής του reworks connekt.

Η είσοδος στη συναυλία γίνεται αποκλειστικά με πρόσκληση.

Οι προσκλήσεις (το ανώτερο 2 προσκλήσεις ανά άτομο) παρέχονται δωρεάν και είναι περιορισμένες. Μπορείτε να τις προμηθευτείτε από τα γραφεία της Αντιδημαρχίας (Γεωργιάδου 53 - Μύλος του Παππά, κεντρικό κτήριο, τηλ 2410614449), τις εργάσιμες μέρες  από 09:30-13:00.

Η κατοχή της πρόσκλησης, σας παρέχει το δικαίωμα να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, εάν αποδεχτείτε και τηρήσετε τους όρους λειτουργίας του χώρου και της εκδήλωσης.

Απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση / μαγνητοφώνηση της εκδήλωσης ή μέρους αυτής.

Η εκδήλωση βιντεοσκοπείται για συγκεκριμένο Project και θα προβληθεί σε ημερομηνίες που η διοργάνωση έχει αποφασίσει. Η βιντεοσκόπηση περιλαμβάνει πλάνα των προσκεκλημένων, του καλλιτέχνη, όπως και σημείων της πόλης, ως εκ τούτου όλοι οι παρευρισκόμενοι συναινούν να βιντεοσκοπηθούν.

Λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων απαγορεύεται: ο συνωστισμός, οι όρθιοι θεατές (αυστηρά καθήμενοι στα μαξιλάρια με μάσκα) και η μετακίνηση θεατών από τις προκαθορισμένες θέσεις που θα σας υποδείξει το προσωπικό ασφαλείας.

210616 connekt

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1