sandal logo

larissa

"Οι καλύτεροι γονείς του κόσμου" στο θέατρο της Αυλής του Μύλου

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Μια όμορφη, ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και του Όμιλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 19:00 στο θέατρο της Αυλής του Μύλου στον Μύλο του Παππά, τιμώντας τον θεσμό της οικογένειας που η Unicef & η Unesco προάγουν φέτος παγκοσμίως.

220608 lito

H εκδήλωση αφορά την παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως Λητώς Τσακίρη Παπαθανασίου που μιλά με ρυθμό και μουσική για τις οικογενειακές αξίες.

Το βιβλίο με τίτλο "Οι καλύτεροι γονείς του κόσμου" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Τζιαμπίρης Πυραμίδα και περιέχει 14 τραγούδια σε μουσική Χρήστου Γκόρτσου, ερμηνεία Δημήτρη Φωτίου και εικονογράφηση Λιάνας Δενεζάκη.

Στην εκδήλωση προλογίζει η Δήμητρα Παπαδήμα ΜΑ, Συμβ. Παιδιών και Εφήβων, Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, Επιστημ. Συνεργ. ΙΨΑ.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ελένη Σαμαρίνα και Έλενα Γκατζά.

Χορογραφεί η δασκάλα μπαλέτου Δήμητρα Κολτσίδα.

Συμμετέχουν με όμορφα μηνύματα για την οικογένεια μαθητές του Εκπαιδευτικού Ομίλου Χρυσάνθης Μπόμπολου.

Το παραμύθι μας αποκαλύπτει το μυστικό για μία ευτυχισμένη οικογένεια, μέσα από την πλοκή του, βλέπουμε όμορφους τρόπους να επικοινωνήσουμε καλύτερα γονείς και παιδιά χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης.

Η οικογένειά της ιστορίας, κάνει τα δικά της λάθη αγάπης, όμως προχωρά με σεβασμό σε όλα της τα μέλη και στο τέλος κατακτά μια υπέροχη σχέση ουσιαστικής επικοινωνίας που θα τους συντροφεύει για μία ολόκληρη ζωή.

Στις σελίδες του βιβλίου, αναλύει προτάσεις καλής επικοινωνίας, η ψυχολόγος Αιμιλία Αξιωτίδου. Στο οπισθόφυλλο σχολιάζει ο πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art Ιωάννης Μαρωνίτης.

Η συγγραφέας είναι ενεργό μέλος των ομίλων και τα βιβλία της κυκλοφορούν υπό την αιγίδα τους. Ακολουθώντας τους σκοπούς και τους στόχους της Unesco και του ΟΗΕ, η ιστορία προάγει αξίες για ένα καλύτερο μέλλον στον θεσμό της οικογένειας.

Το βιβλίο αυτό, συμπληρώνει την όμορφη προηγούμενη δουλειά της συγγραφέως «Η Αλφαβήτα της Μανούλας» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021.

Η ΛητώΤσακίρη υλοποιεί πανελλαδικά δράσεις διαδικτυακές και δια ζώσης με τα βιβλία της, είναι παιδαγωγός με εξειδίκευση στην ψυχική υγεία, μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και της Ibby, Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και επιτελεί πλήθος δράσεων εθελοντισμού.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1