sandal logo

larissa
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Εκδηλώσεις
  • Δεύτερη εκδήλωση για τον Φιλόλαο στο Χατζηγιάννειο - Εγκαίνια έκθεσης σχεδίων και έργων του

Δεύτερη εκδήλωση για τον Φιλόλαο στο Χατζηγιάννειο - Εγκαίνια έκθεσης σχεδίων και έργων του

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η δεύτερη αφιερωματική εκδήλωση για τον κορυφαίο και καταξιωμένο διεθνώς σύγχρονο γλύπτη της διασποράς μας, Φιλόλαο Τλούπα, θα πραγματοποιηθεί στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 20:30.
Στον 2ο όροφο του κτηρίου, στην αίθουσα “Τάκης Τλούπας, θα εγκαινιαστεί, διαχρονική εκτεταμένη παρουσίαση σχεδίων και σπουδών του δημιουργού με επιπρόσθετα γλυπτά του έργα και ιστορικά πορτρέτα από ιδιωτικές συλλογές συμπολιτών μας, καθώς και ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό από τη ζωή και το έργο του εξέχοντος γλύπτη μας.

230320 filolaos

 Διάρκεια παρουσίασης: 31 Μαρτίου - 31 Μαΐου 2023.

Είσοδος ελεύθερη.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, στο πλαίσιο του θεσμοθετημένου από τον Δήμο μας έτους Φιλόλαου, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του, με γενικό τίτλο “1923-2023 / Εκατό χρόνια Φιλόλαος” και καλλιτεχνικό διευθυντή του έτους Φιλόλαου, τον εικαστικό Ανδρέα Γιαννούτσο, πρ. διευθυντή του Εικαστικού Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Λάρισας.

*Ευχαριστίες για τη βοήθεια στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων για τον Φιλόλαο, στους Φανή Σακελλαρίου, Γιώργο Τράντα, Αποστόλη Μπάρλο, Βάσω Γώγου και Παναγιώτη Δουμούζη.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1