sandal logo

larissa

Μικρό παζάρι γεύσεων και γιατρικών στο Vintage! (21/12/2019-24/12/2019)

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η πολιτισμική πρωτοβουλία The Heritage of Taste - Η Κληρονομιά της Γεύσης, σε συνεργασία με το Vintage in housepub και υπό την αιγίδα της Αντοδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει από το Σάββατο 21 έως την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου ένα μικρό και ιδιαίτερο παζάρι γεύσεων και γιατρικών!

Στην Κληρονομιά της Γεύσης, από τον περασμένο Δεκέμβριο μελετάμε πολιτισμικές πρακτικές που σχετίζονται με τη διατροφή και την υγεία, συλλέγοντας προφορικές μαρτυρίες από ανθρώπους παλαιότερων γενεών.

Καταγράφουμε τις διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων και το πώς χρησιμοποίησαν την τροφή ως γιατρικό, δημιουργούμε ένα αρχείο με συνταγές και γιατροσόφια!

Τα φετινά Χριστούγεννα διοργανώνουμε το πρώτο μας παζάρι, μετατρέποντας τις μνήμες που συλλέξαμε σε πραγματικά προϊόντα!

Σας περιμένουμε στον πάγκο της γιαγιάς και του παππού με τοπικά καλούδια διατροφής και υγείας που μεγάλωσαν ολόκληρες γενιές του Θεσσαλικού κάμπου!

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ίδρυση του πρώτου Ινστιτούτου Πολιτισμικής Έρευνας Τροφής και Υγείας στη Λάρισα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αλλά ακόμα καλύτερα να τα πούμε από κοντά στο Vintage in housepub, Φρίξου 6!

191217 pazari food

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1