Παρουσίαση δίσκου στον Μύλο 1927 (Πέμπτη 23/01/2020, ώρα 21:00)

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Θαρραλέοι δειλοί» παρουσιάζουν ο Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στις 21:00 στον Μύλο 1927 στη Λάρισα.

Αμέσως μετά, θα παίξουν για όλους, διασκευές της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ο Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί είναι ένα ελληνόφωνο μουσικό συγκρότημα έξι ατόμων με έδρα την πόλη της Λάρισας.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα.

Έχουν μοιραστεί την ίδια σκηνή με τους Χαΐνηδες, τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, τους VIC, τους Κoza Mostra, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τη Νατάσσα Μποφίλιου, τον Κωστή Μαραβέγια, τους Χειμερινούς Κολυμβητές κ.α

Τον Μάρτιο του 2013 κυκλοφόρησε το άλμπουμ τους με τίτλο «Στο Αερόστατο».
Τον Ιούλιο του 2016 το συγκρότημα επιλέχθηκε ως μία από τις τρεις καλύτερες μπάντες της δράσης YourBand της ΕΡΤ στην οποία υπήρχαν περισσότερες από 200 συμμετοχές.

Τον Νοέμβριο του 2019 κυκλοφόρησε το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Θαρραλέοι δειλοί» το οποίο περιέχει 9 τραγούδια σε μουσική του Γιώργου Βαλιάκα.

Τον Δεκέμβριο του 2019 το άλμπουμ τους "Θαρραλέοι δειλοί" επιλέχθηκε ως το δεύτερο καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς από την εκπομπή "Ροκ συναναστροφές" του Πάνου Χρυσοστόμου στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι :
Γιώργος Βαλιάκας: φωνή, ακουστική κιθάρα
Στέλιος Βαλδούμας: πλήκτρα
Κώστας Γκουντής: ντραμς
Κώστας Ζωιτός: τρομπέτα ,
Θωμάς Καραβέντζας: ηλεκτρική κιθάρα,
Στέλιος Παπαδόντας: μπάσο

Special guest: "Ατλαντίς" band
Τη βραδιά θα ανοίξει το συγκρότημα "Aτλαντίς"

Η μπάντα ""Aτλαντίς" σχηματίστηκε τον Δεκέμβριο του 2018. Έχει επιρροές κυρίως από το ελληνικό ροκ των δεκαετιών ’80 και ’90 (όπως Τρύπες, Διαφάνα Κρίνα, Ξύλινα Σπαθιά, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παύλος Σιδηρόπουλος κ.α). Μέσα στο 2020 θα κυκλοφορήσει και το πρώτο τους demo με τίτλο "Τι ζητάμε".
Η μπάντα αποτελείται από τους:
Πάνος Σακαλιάς: φωνή,ακουστική κιθάρα
Νίκος Μαλλιάρας: ηλεκτρική κιθάρα
Κώστας Ηλιόπουλος: πλήκτρα
Δήμος Ζηπέλας: μπάσο - κιθάρα
Νικόλας Καρατάσιος: τύμπανα

Ώρα έναρξης: 21:00

Link track

https://youtu.be/T5I9WOhbqjk

200107 Diskos