«Της σκηνής και της οθόνης» στο ΔΩΛ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Με τις Ειρήνη Καράγιαννη και Ντιάνα Βρανούση

Συμμετέχει η Μικτή Χορωδία ΔΩΛ

Το Μουσικότροπο έρχεται στη δεύτερη συναυλία του, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30 στο ΔΩΛ, να συνδυάσει τον ήχο, τη θεατρική σκηνή και την κινηματογραφική οθόνη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  

Δύο κορυφαίες μουσικές προσωπικότητες, η μεσόφωνος Ειρήνη Καράγιαννη και η πιανίστα Ντιάνα Βρανούση, πρόκειται να μας ταξιδέψουν με τραγούδια που ανακαλούν μνήμες από αλλοτινά χρόνια της ζωής μας. Εξαίσιες μουσικές που αναδύθηκαν από κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις που αγαπήσαμε και που εξακολουθούν να μας συντροφεύουν.

Μέρος της συναυλίας είναι η προβολή διαφανειών, καθώς και σχόλια, από τον γνωστό και διακεκριμένο κριτικό - ιστορικό μουσικής Γιώργο Β. Μονεμβασίτη.   

Σ’ αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά θα συμμετέχει και η Μικτή Χορωδία του ΔΩΛ υπό τη διεύθυνση και διδασκαλία του Δημήτρη Καρβούνη, δίνοντας ένα ξεχωριστό ηχόχρωμα. 

"Ένα πολύχρωμο μουσικό ψηφιδωτό, όπου το παλιό συνυπάρχει με το καινούριο και το ελληνικό σμίγει με το ξένο. Με πολλή συγκίνηση, λοιπόν, σας το προσφέρουμε ..”, σημειώνει η Ντιάνα Βρανούση.                                

Εισιτήρια: Κανονικό 10€,

Μειωμένο 6€ (φοιτητές, ΑμεΑ, κάρτα ανεργίας, 65+)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Παρασκευή 10:00-14:00 & 18:00-20:00

Σάββατο: 12:00-14:00

200131 mousikotr