«Δυστυχώς απουσιάζατε» στον θερινό κινηματογράφο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Την τελευταία ταινία του Κεν Λόουτς «Δυστυχώς απουσιάζατε» προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου έως Σάββατο 1 Αυγούστου στις 22:30 στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Μύλος «Μπαρμπής Βοζαλής» στον Μύλο του Παππά.
Μια ταινία με έντονο πολιτικό μήνυμα και τρία βασικά υλικά: σενάριο, σκηνοθεσία, ηθοποιοί. Μια δυνατή δήλωση συμπαράστασης σε όσους εξακολουθούν να παλεύουν για να αλλάξουν τη μοίρα τους σ’ έναν κόσμο άδικο.

Ο Ρίκι και η Άμπι παλεύουν για την οικογένειά τους μετά από αλλεπάλληλες οικονομικές δυσχέρειες. Η νέα δουλειά του Ρίκι, η οποία απαιτεί την αγορά ενός βαν και την πώληση του αυτοκινήτου που χρησιμοποιεί η Άμπι, θα φέρει καινούργια χρέη και δυσκολίες σε μία ήδη βεβαρημένη καθημερινότητα με δύο παιδιά στην εφηβεία.

Eπίσημη συμμετοχή στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 72ου Φεστιβάλ Καννών.

Κοινωνική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 101'
Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Κεν Λόουτς με τους: Κρις Χίτσεν, Ντέμπι Χόνιγουντ, Ρις Στόουν
Γενική είσοδος 4 ευρώ

*Δεν γίνεται προπώληση εισιτηρίων, ούτε κρατήσεις θέσεων. Το ταμείο ανοίγει από τις 21:00 και οι πόρτες στις 21:30.
*Πριν από την κανονική προβολή, παρουσιάζονται στους θεατές, τα βίντεο των Λαρισαίων καλλιτεχνών που προέκυψαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, να στηρίξει το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό που πλήττεται λόγω της πανδημίας.

200727 Poster