Ψηφίζουμε ΕΠΤΑ!

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

210111 alf logo 210111 parastatikvn

Νέος χρόνος, νέοι στόχοι, νέες προκλήσεις αλλά ...και πολύ καλά νέα!

Ο Μύλος Παραστατικών Τεχνών ΕΠΤΑ ψηφίστηκε από το Anna Lindh Foundation ως μία από τις καλύτερες δράσεις της χρονιάς. Με την υποστήριξή σας και την ψήφο σας, μπορεί να αναδειχθεί η καλύτερη. Μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τον διαγωνισμό εδώ: https://bit.ly/38a8Pl1.

Για να ψηφίσετε, κάντε κλικ εδώ: https://forms.gle/YnoYLWLyDEbmvWs37

Ευχόμαστε το 2021 να είναι ένα καλύτερο έτος για όλους! Εμείς, με τη δική σας υποστήριξη, ελπίζουμε να το κάνουμε ακόμη καλύτερο.

Καλή χρονιά!

Ο Μύλος Παραστατικών Τεχνών διοργανώθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά, από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου-ΣΜουΘ, από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2020, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Το φεστιβάλ για το 2020 έφερε τον συμπληρωματικό τίτλο ΕΠΤΑ, με διττή σημασία, δηλώνοντας αφενός την έβδομη χρονιά πραγματοποίησής του και αφετέρου αποτελώντας ακρωνύμιο της φράσης «Επαναπροσδιορίζοντας τις Παραστατικές Τέχνες και την Αναπηρία», φράση που αποτέλεσε και τον θεματικό άξονα και το όραμα του 7ου Μύλου Παραστατικών Τεχνών.

Το πρόγραμμα του ΕΠΤΑ περιλάμβανε προσβάσιμες παραστάσεις θεάτρου, χορού και χοροθεάτρου, προβολές ταινιών μικρού μήκους, συμπεριληπτικά και προσβάσιμα εργαστήρια θεάτρου, χορού, φωτογραφίας και εξοικείωσης με τα εργαλεία προσβασιμότητας στην τέχνη, καθώς και μια ημερίδα αφιερωμένη στην προσβασιμότητα στις παραστατικές τέχνες, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και οπτικών και τη διαμόρφωση κοινής στοχοθεσίας από τους καλλιτέχνες και ερευνητές του χώρου.