sandal logo

larissa

8ος Μύλος Παραστατικών Τεχνών - Συναυλία του Αλέξανδρου Κτιστάκη

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου – 21:30 – Θερινός Κινηματογράφος «Μπαρμπής Βοζαλής», Μύλος του Παππά

Τον εξαιρετικά αγαπητό στην πόλη Αλέξανδρο Κτιστάκη θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το λαρισαϊκό κοινό αυτή την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 21:30 στον 8ο Μύλο Παραστατικών Τεχνών.

Τον Αλέξανδρο Κτιστάκη τον γνωρίσαμε στις συναυλίες του Θανάση Παπακωνσταντίνου όπου συνεργάζεται μαζί του από το 2013. Το καλοκαίρι του 2018 συμμετείχε στην περιοδεία του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα «Με στόμα που γελά».

Από τότε που άρχισε να ασχολείται με τη μουσική δεν σταμάτησε να πειραματίζεται και να δημιουργεί. Έχει γράψει μουσική για το θέατρο:  Κωνσταντίνου Ντέλλα “Insomnia Greca” (2015-2016, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά), “Ο Έλλην Βρυκόλαξ [reloaded]” (2017, Ιωάννινα, Δημητσάνα, Τήνος, Αθήνα) και “Αντιγόνη του Σοφοκλή” (2018, Φεστιβάλ Αθηνών, Μικρή Επίδαυρος) και για την παράσταση “Form.At”, από την ομάδα σύγχρονου χορού “A Priori” (2018, Bios).

Toν χειμώνα του 2020 έκανε τρεις εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου παρουσιάζοντας τραγούδια αγαπημένων τραγουδοποιών, παραδοσιακά, αλλά και νέα τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό δίσκο που ετοιμάζει.

Ως προετοιμασία για τον πρώτο προσωπικό του δίσκο που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο 2021, ο Αλέξανδρος προσεγγίζει φέτος φεστιβάλ και χώρους που εκτιμούν το προσωπικό του στιλ και θέλουν να στηρίξουν την παρουσίαση της δουλειάς του.

Συντελεστές:
Αλέξανδρος Κτιστάκης – κιθάρα, φωνή
Έβρος Βοσκαρίδης – βιολί
Διονύσης Μακρής – μπάσο
Γιάννης Ριζόπουλος – Κρουστά
Αλέξανδρος Ορφανός – Τρομπέτα
Γιάννης Ταβουλάρης – ηχοληψία
Παναγιώτης Λαμπής – Φωτισμοί

Εισιτήρια  2 ευρώ διαθέσιμα μόνο την ημέρα της συναυλίας μέχρι τις 14.00 στην Connectiva, Βενιζέλου133, και από τις 20:15 στην είσοδο του θερινού κινηματογράφου.

Τα έσοδα των εισιτηρίων θα κατατεθούν στον λογαριασμό της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Εύβοιας.

Παρακαλούμε ελάτε νωρίτερα στο χώρο για να εξασφαλίσετε την είσοδό σας. Χρήση μάσκας απαραίτητη.

Το φεστιβάλ 8ος Μύλος Παραστατικών Τεχνών συνδιοργανώνεται από το ΣΜουΘ και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

210923 ktistakis

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1