sandal logo

larissa
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Εκδηλώσεις
  • Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από την Κληρονομιά της Γεύσης στον πεζόδρομο της Φρίξου το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από την Κληρονομιά της Γεύσης στον πεζόδρομο της Φρίξου το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Δεκεμβρίου

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η Κληρονομιά της Γεύσης επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Δεκεμβρίου από 11:00 έως 19:00, με μια νέα συλλογή χριστουγεννιάτικων προϊόντων!

Στα καλάθια του φετινού μπαζάρ θα βρείτε λικέρ Τεντούρα, της Ποτοποιίας Πολυκαλά με τη φανταστική συνταγή της από το 1897, τα μπισκότα με μέλι, συνταγή της γιαγιάς Μάγδας που καθιερώθηκαν από πέρυσι ως σήμα κατατεθέν και τα οποία φέτος θα κάνουν παρέα με τα πιο λαχταριστά μελομακάρονα που έχουμε ποτέ γευτεί, από το φούρνο του Κουκλωμένου στη Λάρισα!

Φέτος, η Κληρονομιά της Γεύσης εξερευνά ιστορικά, γευστικά και δημιουργικά το δαμάσκηνο και προσφέρει εξαιρετικά αποξηραμένα δαμάσκηνα από το Νέο Περιβόλι Λάρισας του Βασίλη Χατζή, καθώς και ένα μικρό φιλμάκι για την ιστορία του δαμάσκηνου στην κουζίνα!

Και σε αυτό το μπαζάρ υπάρχει το τσάι με Ολύμπου Βότανα και θα κινητοποιηθεί όχι μόνο η γεύση σας, αλλά και η όσφρησή σας, μέσω της συνεργασίας μας με το αγαπημένο Mystique Le Toucher και τα μοναδικά κεριά του!

Κι όλα αυτά, τα πλαισιώνει η αισθητική της αγαπημένης και πολλαπλώς βραβευμένης εικονογράφου Πέρσας Ζαχαριά, με μια χριστουγεννιάτικη κάρτα!

Με την υποστήριξή σας συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε το γαστρονομικό μας αρχείο και να χρησιμοποιούμε το υλικό του για τα εκπαιδευτικά και δημιουργικά μας έργα.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε και φέτος από κοντά!

Το παζάρι της Κληρονομιάς της Γεύσης πραγματοποιείται και φέτος υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων που από την πρώτη στιγμή στήριξε το έργο, προκειμένου να στηρίξει την έρευνα και ανάδειξη του γαστρονομικού πολιτισμού της Θεσσαλίας!

211216 pazari

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1