sandal logo

poli 12

Ψήφισμα καταδίκης της απρόκλητης επίθεσης κατά ενστόλων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η Λάρισα ήταν, είναι και θα είναι μια ασφαλής πόλη. Εδώ και πολλά χρόνια οι δείκτες εγκληματικότητας και παραβατικότητας παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα. Αυτό είναι επίτευγμα της Ελληνικής Αστυνομίας και της τοπικής κοινωνίας και των θεσμών της. Ακόμα και τα τελευταία χρόνια των συνεχών κρίσεων που ταλαιπωρούν την Ελληνική κοινωνία στη Λάρισα, δεν υπήρξαν σοβαρά προβλήματα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν θέματα που χρήζουν μεγαλύτερης προσοχής.

Ωστόσο, το βασικό δεδομένο είναι ότι η Λάρισα είναι ένα ασφαλές αστικό κέντρο, από τα μεγαλύτερα της χώρας.

Το πρόσφατο λυπηρό περιστατικό στο Φρούριο, είναι καταδικαστέο. Δεν μπορεί κανείς νοήμων άνθρωπος να μην καταδικάζει τέτοια γεγονότα και να μην εκφράζει τη συμπαράστασή του στους τραυματίες αστυνομικούς. Αυτό επιτάσσει η κοινή λογική.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης στο λόφο του Φρουρίου, από ομάδα ατόμων και που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ένστολων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας, αναγνωρίζει το έργο και την προσφορά των αστυνομικών υπαλλήλων , οι οποίοι με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα καθήκοντος βρίσκονται αγόγγυστα πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Οι δύσκολοι καιροί που περνάει η κοινωνία μας πρέπει να μας βρίσκουν ενωμένους, έτοιμους να βοηθήσουμε όσους έχουν πραγματική ανάγκη.

Σε συνεργασία με την ηγεσία της ΕΛΑΣ και τους νόμιμους εκπροσώπους τους , η Λάρισα θα παραμείνει ζωντανή και ασφαλής πόλη.

Για να δείτε το ψήφισμα, πατήστε ΕΔΩ

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1