sandal logo

poli 12

Αθλήσου μαζί μας στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ξεκινούν τη λειτουργία τους τα αθλητικά προγράμματα του  Δήμου Λαρισαίων, υπό την αιγίδα του Τμήματος Αθλητισμού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.).

Οι συμπολίτες μας, γυναίκες, άνδρες και παιδιά, θα μπορούν να εγγραφούν σε κάποιο από τα διαθέσιμα τμήματα Τένις, Ποδηλασίας, Κολύμβησης, Βόλεϊ, Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και το ειδικό πρόγραμμα Άθληση και Γυναίκα για όλες τις Λαρισαίες που θέλουν να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν ακολουθώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Οι Ακαδημίες  και το Πρόγραμμα ¨΄Αθληση και Γυναίκα¨, υλοποιούνται πάνω από 30 χρόνια, με μεγάλη συμμετοχή από τους πολίτες της Λάρισας μικρούς  και μεγάλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στη φετινή χρονιά, τα διαθέσιμα τμήματα θα εμπλουτιστούν με περισσότερα συναρπαστικά αθλήματα που θα φέρουν τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους σε επαφή με ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Τμήμα Αθλητισμού της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. στο 2410 – 235260, ενώ μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη ΔΗ.Κ.Ε.Λ. και μέσω Facebook.

O πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Βαγγέλης Μόρας, σημειώνει σχετικά: «Δίνουμε το σήμα της έναρξης για τη νέα σεζόν στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Λαρισαίων  για όλους τους συμπολίτες μας. Η νέα σεζόν προσφέρει πολλές επιλογές άθλησης και ευεξίας για όλους τους συμπολίτες μας, ενώ ακόμη περισσότερες θα προστεθούν στο μέλλον. Η ΔΗ.Κ.Ε.Λ., με όρεξη και χαρά, θα εξυπηρετήσει τις αθλητικές ανάγκες όλων των Λαρισαίων. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους να εγγραφούν στα αθλητικά προγράμματα για μία χρονιά γεμάτη υγεία και αθλητισμό».

220315 roma

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1