Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων - Δράση αντιγριπικού εμβολιασμού

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την 4η ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων και με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, πραγματοποιούν δράση αντιγριπικού εμβολιασμού στο πλαίσιο προαγωγής υγείας και παρέμβασης στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Η δράση πραγματοποιείται στον χώρο του Παραρτήματος Ρομά στη Νέα Σμύρνη έως και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ανασφάλιστοι ενήλικες άνω των 60 χρόνων και οι πάσχοντες από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Παρόντες στην πρώτη μέρα του εμβολιασμού ήταν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κ. Σωτήρης Βούλγαρης, καθώς και ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Βασίλειος Πινακάς, οι οποίοι τόνισαν ότι ο εμβολιασμός κατά της εποχικής γρίπης είναι το καλύτερο και ασφαλέστερο διαθέσιμο μέσο πρόληψης για τη νόσο. Ο ιός της γρίπης μπορεί να υποστεί μεταλλάξεις, ο εμβολιασμός είναι αναγκαίο να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και όταν χορηγηθεί σωστά και έγκαιρα, προφυλάσσει από τη μετάδοση του ιού της γρίπης και συμβάλλει στην προστασία από τις σοβαρές επιπλοκές της.

Για πληροφορίες Παράρτημα Ρομά Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων, Δημοσθένους 45 Νέα Σμύρνη, τηλ. 2410-231.122, 2416-006.922 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

221110 emvoliasmos