sandal logo

poli 12
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Νέα - Ανακοινώσεις
  • Προσλήψεις Προσωπικού
  • Ανάρτηση των προσωρινών πινάκων κατάταξης της υπ’ αριθμ. 31771/21-8-2020 (Α∆Α: Ω8Ζ7ΩΛΞ-8ΧΑ) ανακοίνωσης για την πρόσληψη, συνολικά εκατόν τριάντα πέντε (135) ατόμων, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δ

Ανάρτηση των προσωρινών πινάκων κατάταξης της υπ’ αριθμ. 31771/21-8-2020 (Α∆Α: Ω8Ζ7ΩΛΞ-8ΧΑ) ανακοίνωσης για την πρόσληψη, συνολικά εκατόν τριάντα πέντε (135) ατόμων, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ανάρτηση των προσωρινών πινάκων κατάταξης της υπ’ αριθμ. 31771/21-8-2020 (Α∆Α: Ω8Ζ7ΩΛΞ-8ΧΑ) ανακοίνωσης για την πρόσληψη, συνολικά εκατόν τριάντα πέντε (135) ατόμων, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Λαρισαίων.

Σημειωτέον ότι οι υποψήφιοι προκειμένου να δουν τη σειρά κατάταξής τους θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους ότι εμφανίζονται στους εν λόγω πίνακες βάσει των αρχικών γραμμάτων του επιθέτου και του κυρίου ονόματος και των τριών τελευταίων ψηφίων του φορολογικού μητρώου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ

Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση αντίρρησης ατελώς μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργασίμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η περίοδος υποβολής ενστάσεων διαρκεί από 03/09/2020 έως και 04/9/2020.

 

Μετά την εξέταση των αντιρρήσεων ανακοινώνεται ο τελικός πίνακας επιτυχόντων – προσληπτέων. Οι τελικοί πίνακες αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην ιστοσελίδα του δήμου.

 

Επισημαίνουμε ότι αφενός ως βαθμολογούμενη εμπειρία λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση σε αντίστοιχη θέση του οικείου Δήμου που έχει διανυθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου μέσω των σχολικών επιτροπών και αφετέρου για την απόδειξη του κριτηρίου της εμπειρίας και των επιπλέον μονάδων ανά ανατεθείσα αίθουσα, αναζητήθηκαν αυτεπαγγέλτως τα στοιχεία από τις οικείες σχολικές επιτροπές.

 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2413500242 (Δ. Μπίκας)

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1