sandal logo

poli 12

Αναβάλλεται για τις 11/9 η συναυλία του Π. Μάργαρη στη Αυλή του Μύλου

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Λόγω καιρού αναβάλλεται για το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 20:30, η προγραμματισμένη για την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου συναυλία του Παναγιώτη Μάργαρη με τίτλο “Πρελούδιο στον έρωτα” στο θέατρο “Αυλή του Μύλου”.

Πρόκειται για μια καλλιτεχνική μυσταγωγία γεμάτη νότες και ηχοχρώματα, με τη μοναδική μαγεία της κλασικής κιθάρας.

Το “Πρελούδιο στον έρωτα” σηματοδοτεί ένα όμορφο και διαχρονικό ταξίδι προς την ψυχή, το πάθος, την αγάπη, την εσωτερική τρικυμία, τη γαλήνη και τη συναισθηματική ολοκλήρωση.

Σε αυτό το νέο του μουσικό εγχείρημα, ο βραβευμένος κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, θα μας παρουσιάσει κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του.
Πιο συγκεκριμένα, διασκευές του σε υπέροχες μουσικές των Ennio Morricone, Nino Rota, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Sting, Beatles, Rolling Stones καθώς και δικές του συνθέσεις.

Ιδιαίτερη στιγμή της παράστασης αποτελεί η παρουσίαση του νέου του άλμπουμ “Πρελούδιο στον έρωτα”, το οποίο σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία, μιας και έφτασε στην πρώτη θέση των επίσημων charts της Ελλάδας.

Το “Πρελούδιο στον έρωτα” είναι ένα σπάνιο ρεσιτάλ για κλασική κιθάρα και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού όπως ορίζεται από τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αντισηπτικά, αποστάσεις, μόνο καθήμενοι θεατές). Αριθμός θέσεων περιορισμένος.

***Για να παρακολουθήσετε την παράσταση, πρέπει να κάνετε κράτηση θέσης στο τηλέφωνο της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού 2410 6144449. Οι κρατήσεις που έχουν γίνει ισχύουν κανονικά. Αν κάποιος που έχει κάνει κράτηση δεν μπορεί να έρθει στη νέα ημερομηνία, θερμή παράκληση να την ακυρώσει για να δοθεί σε κάποιον άλλο η θέση.

210903 margaris 2

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1