sandal logo

poli 12

Βεβαίωση περί μη οφειλής Τ.Α.Π. ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Δικαιολογητικά
1. Αίτηση ιδιοκτήτη για τη χορήγηση βεβαίωσης Τ.Α.Π., με πλήρη στοιχεία (doc και odt)
2. Εξουσιοδότηση του ιδιοκτήτη, με γνήσιο της υπογραφής επικυρωμένο από ΚΕΠ ή άλλη Δημόσια Αρχή, σε τρίτο πρόσωπο, εάν δεν παρίσταται ο ίδιος.
3. Ταυτότητα ιδιοκτήτη.
4. Οικοδομική άδεια
5. Πρόσφατος λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος
6. Πίνακας κατανομής κοινόχρηστων επιφανειών, αν δεν υπάρχει κοινόχρηστη παροχή
7. Συμβολαιογραφικός τίτλος ιδιοκτησίας ακινήτου, όπως γονικής παροχής, αποδοχής κληρονομιάς, δικαστικής απόφασης κ.λπ. και προσκόμιση του έντυπου Ε9.
8. Κάτοψη με βεβαίωση και σφραγίδα Μηχανικού για το καθαρό εμβαδόν (ΜΟΝΟ σε περίπτωση που το εμβαδόν του ακινήτου ή πιθανών παρακολουθημάτων του ακινήτου δεν αναφέρονται στο υπάρχον συμβόλαιο).

9. Σε περίπτωση που κάποιοι χώροι του ακινήτου έχουν περαιωθεί με το νόμο 3843/2010 ή έχουν νομιμοποιηθεί με το νόμο 4014/2011, 4178/2013 και 4495/2017 οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα παραστατικά στοιχεία που συνοδεύουν τις παραπάνω ενέργειες τους.
10. Σε περίπτωση διαφοράς τετραγωνικών μέτρων,δήλωση ιδιοκτήτη αν υπάρχει Μ.Α.Δ.

Επισημαίνεται  ότι :

α)στην περίπτωση που υπάρχουν πολλά ακίνητα,γίνεται ξεχωριστή αίτηση για κάθε ακίνητο

β)στην περίπτωση που υπάρχουν συνιδιοκτήτες, προσκομίζονται τα έντυπα Ε9 όλων ή δηλώνονται στην αίτηση τα στοιχεία τους και τα ποσοστά ιδιοκτησίας τους αναλυτικά

Τα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά είναι απαραίτητο να είναι φωτοτυπημένα και θα κρατηθούν για το αρχείο της Υπηρεσία μας.
Παρακαλούνται οι δημότες, για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, πριν την προσέλευσή τους στην Υπηρεσία μας να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εσόδων για περαιτέρω διευκρινήσεις στα τηλ. 2413500262-344.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1