sandal logo

poli 12

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Προμήθεια λογισμικού ηλεκτρονικών υπηρεσιών για τους πολίτες και τους υπαλλήλους του Δήμου

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ο Δήμος Λαρισαίων ενδιαφέρεται να προμηθευτεί νέο λογισμικό που θα διευκολύνει την εξ’ αποστάσεως εξυπηρέτηση των πολιτών και εργασία των υπαλλήλων του, εφαρμόζοντας τις αρχές της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και των μέτρων περιορισμού μετάδοσης και διασποράς του κορωνοϊού.

Το λογισμικό πρέπει να πληρεί την με αρ.πρωτ. 41285/12-10-2020 Τεχνική Περιγραφή. Οι εφαρμογές «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για Πολίτες», «Διαδικτυακή Διακίνηση Εγγράφων-Πρωτόκολλο» και «Διασύνδεση με Διαδικτυακές Υπηρεσίες της Κεντρικής Κυβέρνησης» θα πρέπει να συνεργάζονται με το ήδη υπάρχον Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) του Δήμου «ΟΤΑ-Genesis» της εταιρείας SingularLogic Α.Ε. Η εφαρμογή «Ηλεκτρονική Καταχώρηση και Έγκριση αδειών προσωπικού» θα πρέπει να συνεργάζεται με το ήδη υπάρχον σύστημα Μισθοδοσίας και Διαχείρισης Προσωπικού S.H.R.M.S. της εταιρείας SingularLogic Α.Ε.
Η διαδικασία θα γίνει με απ’ ευθείας ανάθεση, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής και με ενδεικτικό συνολικό προϋπολογισμό μέχρι 9.982,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και αφορά το σύνολο των λογισμικών. Επιμέρους προσφορές δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προσφορά του οικονομικού φορέα (τεχνική περιγραφή, βεβαίωση επίσημου μεταπωλητή και υποστηρικτή των προϊόντων της SingularLogic Α.Ε. και οικονομική προσφορά) για τα παραπάνω λογισμικά θα γίνει δεκτή μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι Τετάρτη 4/11/2020, ώρα 12:00μ.

Για την Πρόσκληση, πατήστε ΕΔΩ
Για τις Τεχνικές Προδιαγραφές, πατήστε ΕΔΩ

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1