Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού - Υπηρεσίες Παραχώρησης Δικαιώματος Χρήσης Βελτιωμένων Εκδόσεων Λογισμικού ΟΤΑ - GENESIS και S.H.R.M.S και Υπηρεσίες Υποστήριξής του

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Προκηρύσσουμε Συνοπτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής ανά  Τμήμα, για τις "Υπηρεσίες Παραχώρησης Δικαιώματος Χρήσης Βελτιωμένων Εκδόσεων Λογισμικού ΟΤΑ-Genesis και S.H.R.M.S. και Υπηρεσίες Υποστήριξής του".  Οι υπηρεσίες θα παρέχονται μέχρι 31/12/2021.

Οι προσφορές πρέπει να συμμορφώνονται με τις με αρ.πρωτ. 6753/19-2-2021 Τεχνικές Προδιαγραφές και θα αφορούν ένα Τμήμα ή το σύνολο των Τμημάτων των υπηρεσιών (Τμήμα Α και Τμήμα Β). Ο συνολικός προϋπολογισμός των υπηρεσιών είναι τριάντα τρεις χιλιάδες εκατόν τριάντα επτά  ΕΥΡΩ και ογδόντα δύο λεπτών (33 .137,82 ευρώ) συμπεριλαμβανομένου 24% ΦΠΑ (Τμήμα Α: 22.176,22 ευρώ και Τμήμα Β: 10.961,60 ευρώ).

Οι προσφορές θα επιδοθούν στην αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού την Τρίτη 20-4-2021 και ώρα 11:30 έως 12:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Λαρισαίων, Ίωνος Δραγούμη 1, 412 22 Λάρισα, στον 3ο όροφο στο Τμήμα Υποστήριξης Πληροφοριακών Συστημάτων και Επικοινωνιών. Οι προσφορές μπορεί να αποστέλλονται στην υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση και ταχυδρομικώς ή με άλλο τρόπο (εκτός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)  και να παραλαμβάνονται με απόδειξη, με την προϋπόθεση ότι θα περιέρχονται στην υπηρεσία μέχρι την προηγουμένη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού.

Για τη Διακήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για την Περίληψη Διακήρυξης πατήστε ΕΔΩ

Για τις Τεχνικές Προδιαγραφές πατήστε ΕΔΩ 

Για το Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης πατήστε ΕΔΩ

Για το έντυπο Οικονομικής Προσφοράς πατήστε ΕΔΩ