sandal logo

larissa

Έκθεση ζωγραφικής της Αλεξάνδρας Δαλάκα στο φεστιβάλ Μουσικότροπο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

«Όψεις του προσωπικού -Aspects of the personal» είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής της Αλεξάνδρας Δαλάκα, που θα φιλοξενείται καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ ”Μουσικότροπο¨, στο αίθριο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Οι ημέρες του φεστιβάλ δεν είναι γεμάτες μόνο από μουσική, αλλά και από μία αισθητική απόλαυση δημιουργώντας ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

Τα έργα που παρουσιάζονται αποτελούν ρεαλιστικές αναπαραστάσεις προσωπικών αντικειμένων. Τα αντικείμενα αυτά δημιουργούν μικρές ιστορίες του βιωμένου χώρου και διηγούνται ρουτίνες, τόσο της προσωπικής, όσο και της δημόσιας καθημερινότητας με τρόπο άμεσο και τρυφερό.

240207 festival moysikotropo dalaka

Λίγα λόγια για τη ζωγράφο:
Η Δαλάκα Αλεξάνδρα γεννήθηκε το 1994 στη Λάρισα. Είναι αριστούχα απόφοιτος του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Φοίτησε τη περίοδο 2012-2018 στο τρίτο Eργαστήριο Zωγραφικής με διδάσκοντες τους Τσακίρη Γιώργο και Βασιλακάκη Βασίλη. Έλαβε υποτροφία Erasmus και παρακολούθησε μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Hochschule für Kunst im socialen, Ottersberg/Germany, το χειμερινό εξάμηνο 2016/17.

Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις και έχει λάβει μέρος σε εικαστικά δρώμενα της πόλης. Η εικαστική της δουλειά έχει ως βάση το παραστατικό σχέδιο. Τα λάδια και τα μολύβια της είναι δουλεμένα με εξαιρετική ευαισθησία και λεπτομέρεια , ενώ η μουντή, χρωματική της παλέτα συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία ενός τρυφερού περιβάλλοντος.

240207 festival moysikotropo dalaka ergo

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1