sandal logo

Κοινωνική Πολιτική του Δήμου Λαρισαίων

Ημερολόγιο & Επίκαιρα

Νοέμβριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Επιλεγμένες Ανακοινώσεις

17-11-2017
Ο Δήμαρχος Απ. Καλογιάννης στην εκδήλωση του Μουσικού σχολείου για το Πολυτεχνείο

 

 

«Ο αγώνας για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία πρέπει να είναι συνεχής»

 

 «Ο συμβολισμός της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, είναι ο αγώνας για την Ελευθερία, τη Δημοκρατία τα ανθρώπινα δικαιώματα θα πρέπει είναι συνεχής, ενώ τα μηνύματα του Πολυτεχνείου για «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία», παραμένουν και σήμερα επίκαιρα.» Τα παραπάνω τόνισε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, σε σύντομη ομιλία του, μετά το στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Μουσικού Σχολείου, για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων, εμφανώς συγκινημένος, αναφέρθηκε επιγραμματικά στο κλίμα της εποχής της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και των φοιτητικών κινητοποιήσεων που προηγήθηκαν, στις οποίες συμμετείχε ως φοιτητής της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας.


Ο κ. Καλογιάννης, συνεχάρη τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και το διευθυντή το σχολείου κ. Σωτήρη Αναγνωστόπουλο για την όμορφη εκδήλωση, που ολοκληρώθηκε με  τον Εθνικό Ύμνο.

16-11-2017
15ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ: ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ

Ο Δήμος Λαρισαίων και ο Δήμος Τυρνάβου, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και τη στήριξη της του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού–Υπεραποστάσεων, προκηρύσσουν τον 15ο Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου «ΤΥΡΝΑΒΟΣ– ΛΑΡΙΣΑ» με τους παρακάτω όρους:

Ημερομηνία : Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Αφετηρία : Κεντρική πλατεία Τυρνάβου

Τερματισμός : Κεντρική πλατεία Λάρισας

Ώρα εκκίνησης : 11.00

Ώρα Απονομών : 13.30

Διαδρομή : 21,1 χλμ.: Επί του οδικού άξονα που ενώνει τις δύο πόλεις (Τύρναβο – Λάρισα) με παράκαμψη στο 5ο χλμ προς Αγία Σοφία – Δένδρα και στη συνέχεια ξανά είσοδος στον άξονα έως την Γέφυρα Αλκαζάρ - Μητρ. Δωροθέου – Σκληρού – Γέφυρα ΔΕΥΑΛ – πεζόδρομος κοίτης Πηνειού – από τη Β΄ Γέφυρα Πηνειού είσοδος στην Καλλιθέας – Αθηνάς – Θέτιδος – Κύπρου – Κεντρική Πλατεία (Τερματισμός).

Συμμετοχή : Ελεύθερη

Κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη.

Αθλητές κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους. (Θα πρέπει να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση μαζί με τη δήλωση συμμετοχής).

Κανονισμοί : Ισχύουν οι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ.

Κατηγορίες : Α/ ΑΝΔΡΩΝ                              Β/ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1. Έως 18 ετών      6 .45 –49 ετών                   1. Έως 29 ετών

2. 19 – 29 ετών     7. 50 – 54 ετών                  2. 30 – 44 ετών

3. 30 – 34 ετών     8. 55 – 59 ετών                  3. 45 ετών και άνω

4. 35 – 39 ετών     9. 60 – 67 ετών

5. 40 – 44 ετών    10. 68 ετών και άνω.

Κατηγορία θα συγκροτείται εφόσον συμμετέχουν τουλάχιστον 4 αθλητές. Σε αντίθετη περίπτωση η κατηγορία θα συγχωνεύεται στην αμέσως επόμενη, ή στην προηγούμενη αν πρόκειται για την τελευταία

Έπαθλα : - 1η, 2η & 3η θέση γενικής κατάταξης: κύπελλο, μετάλλιο & δίπλωμα.

- 1η θέση κατηγορίας: κύπελλο, μετάλλιο & δίπλωμα.

- 2η & 3η θέση κατηγορίας: μετάλλιο & δίπλωμα.

- Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

Γενικά :

Ø Η χρονομέτρηση θα γίνει με ηλεκτρονικό σύστημα.

Ø Το σχετικό πακέτο (chip – αριθμός) θα δοθούν στην αφετηρία μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (10.00).

Ø Σε όλο το μήκος της διαδρομής και κάθε 5 χλμ. θα υπάρχουν σταθμοί με νερά.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι και την Τρίτη 5/12/2017 στο παρακάτω site.

https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=8ba41ba0e9e6629ead46ef6e8a35db1a

Ø Για τη διευκόλυνση των αθλητών, θα αναχωρήσει λεωφορείο την Κυριακή και ώρα 9.00 από την κεντρική πλατεία της Λάρισας προς την αφετηρία. Το ίδιο δρομολόγιο θα επαναληφθεί και μετά το τέλος του αγώνα, για την εξυπηρέτηση των αθλητών που θα έχουν αφήσει αυτοκίνητα στην αφετηρία.

Ø Σε όλους όσους συμμετάσχουν κανονικά στον αγώνα, θα δοθούν αναμνηστικά (Μετάλλιο – δίπλωμα συμμετοχής και Τεχνικό T-shirt).

Ø Για τους χάρτες της διαδρομής, πατήστε ΧΑΡΤΗΣ_1, ΧΑΡΤΗΣ_2

Ø ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

(ΟΣΟΙ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ)

14-11-2017
Εκδηλώσεις του Δήμου Λαρισαίων για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Λαρισαίων, τιμώντας την επέτειο του Πολυτεχνείου της 17ης Νοέμβρη 1973, προγραμματίζει, όπως κάθε χρόνο, σειρά εκδηλώσεων.

Ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα και φορείς και με στόχο την διασφάλιση ευρύτερης συμμετοχής, καλεί όλους τους πολίτες, κόμματα, νεολαίες και φορείς, σε μια ενιαία μαζική διοργάνωση στην κεντρική πλατεία της πόλης την Παρασκευή 17 Νοέμβρη στις 6 το απόγευμα .

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με συναυλία ορχήστρας του Μουσικού Σχολείου Λάρισας.

Μετά τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες θα ακολουθήσει πορεία ακολουθώντας τη διαδρομή Κύπρου, 28ης Οκτωβρίου , Μανδηλαρά , Νομαρχία, όπου θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Ρήγα Φεραίου και μέσω της Παπαναστασίου θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία.

Επίσης, την ίδια ημέρα στις 11.30 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία θα πραγματοποιηθεί συναυλία με επετειακά τραγούδια απο μαθητικά μουσικά σχήματα.

14-11-2017
Επίσκεψη δημάρχου σε έργα στην 3η και 4η Δημοτική Κοινότητα

  • Σε εξέλιξη έργα βασικών υποδομών προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ

Επίσκεψη σε περιοχές της 3ης και 4ης δημοτικής κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων που εκτελούνται βασικά έργα υποδομών προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ περίπου πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος απο στελέχη της δημοτικής αρχής και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ειδικότερα, απο το έργο κρασπεδόρειθρα και υποδομή της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, προϋπολογισμού 740 χλδ. ευρώ περίπου, αφορά στην κατασκευή κρασπεδόρειθρων σε δρόμους μεγάλου πλάτους. Στο πλαίσιο του έργου εκτελούνται εργασίες που αφορούν στην εκσκαφή των οδών, κατασκευή υπόβασης, τοποθέτηση πρόχυτων κρασπέδων απο σκυρόδεμα, κατασκευή ρείθρων, και κατασκευή βάσης.

Στο πλαίσιο του έργου θα εκτελεστούν και εργασίες απο τη ΔΕΥΑΛ όπου απαιτείται (δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και ομβρίων) ενώ θα ακολουθήσει και ασφαλτόστρωση.

Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο τσιμεντοστρώσεων της 3ης Δημοτικής Κοινότητας, όπου εκτελούνται έργα καθαίρεσης υφιστάμενων σκυροδεμάτων, εκσκαφή των οδών, κατασκευής υπόβασης και βάσης, τοποθέτησης δομικού πλέγματος και τοποθέτηση κυβόλιθων και διάστρωση σκυροδέματος. Και σ΄ αυτό το έργο, θα επέμβει και η ΔΕΥΑΛ όπου απαιτείται.

Ο δήμαρχος συνοδεύονταν απο τον αναπληρωτή δήμαρχο κ. Γ. Σούλτη, την γενική γραμματέα του Δήμου κ. Βάσω Μόσιαλου και υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

26-10-2017
Θερμή στήριξη από τον Εμπορικό Σύλλογο για λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου

 

Την θερμή στήριξή τους στην απόφαση του Δήμου Λαρισαίων και της δημοτικής αρχής να διοργανώσει θεματικό πάρκο για τα Χριστούγεννα στον χώρο του Αλκαζάρ, εξέφρασε ο πρόεδρος ου Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Χαρ. Παπαδόπουλος, στο δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι την Τετάρτης.  

Στη συνάντηση, στην οποία παρέστη ο αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Π. Νταής και η γενική γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ελ. Λιάγκουρα, έγινε ενημέρωση και συζήτηση για το περιεχόμενο του πάρκου, αλλά ο τρόπος συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο, με στόχο τόσο την επιτυχία της διοργάνωσης όσο στην σύνδεση του θεματικού πάρκου με τον κέντρο της πόλης και την εμπορική αγορά. Όπως τονίστηκε στη διάρκεια της συζήτησης, η επιλογή του χώρου του Αλκαζάρ, έγινε και με κριτήριο  το γεγονός ότι το χριστουγεννιάτικο πάρκο θα αναπτυχθεί σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από την εμπορική αγορά της πόλης. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε ότι Δήμος Λαρισαίων και Εμπορικός Συλλογος θα συνεργαστούν στενά για τη λειτουργία του πάρκου.

radio

Banner MBT

larissa maps

Πρόσφατα Νέα - Ανακοινώσεις

22-11-2017
Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικής Κοινότητας Τερψιθέας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ           

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

  Σας καλούμε να παραβρεθείτε στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου που θα γίνει την Πέμπτη 23 / 11 / 2017 και ώρα 07:30 μ.μ.

   Η συνεδρίαση είναι ανοικτή για τους φορείς και τους πολίτες και θα πραγματοποιηθεί στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας.

   Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Κατάρτιση προγράμματος εορταστικών εκδηλώσεων (Χριστούγεννα,

   Νέο Έτος, Θεοφάνεια)

2. Εορταστικός στολισμός Δημοτικής Κοινότητας Τερψιθέας

                                  Τερψιθέα 20 / 11 / 2017

                                   

                               Ο πρόεδρος του Τοπ. Συμβουλίου

                                της Δημ. Κοινότητας Τερψιθέας

 

                                    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΝΙΑΣ

22-11-2017
Σε εξέλιξη μαθήματα εκμάθησης Η/Υ για την Τρίτη Ηλικία

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα μαθήματα του Προγράμματος Εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών που διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων για τα μέλη τους στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Πόλη Που Μαθαίνει».

Στόχος του πρωτοποριακού προγράμματος, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη φάση του, είναι η εκμάθηση και η ενίσχυση της κοινωνικότητας των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Η ζωή στην Τρίτη Ηλικία γίνεται ολοένα και πιο ψηφιακή. Η εξοικείωση των σημερινών ηλικιωμένων με την ψηφιακή τεχνολογία δεν συμβάλλει μόνο στην ψυχοσωματική τους υγεία αλλά αποτελεί και αναφαίρετο δικαίωμα στη γνώση, στην ελευθερία της επιλογής των πηγών πληροφόρησης και στην ισότιμη συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα, χωρίς ηλικιακούς και φυλετικούς αποκλεισμούς.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των μελών των ΚΑΠΗ Λάρισας, πάνω από 200 ήταν οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν να τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 12 τμήματα εκμάθησης υπολογιστών (11 τμήματα αρχαρίων και 1 προχωρημένων) στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Αιόλου 4 ) και στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππούπολης . Εκατόν εβδομήντα (170 ) εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να μάθουν να χειρίζονται τον υπολογιστή και να γνωρίσουν το διαδίκτυο και τις δυνατότητές του. Το πρόγραμμα είναι 40 ώρες και γίνεται ενισχυτική διδασκαλία μία φορά την εβδομάδα για τους ενδιαφερόμενους πέρα των μαθημάτων.

Οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν πλήρως στην εκμάθηση της πληροφορικής και οι εκπαιδευτές Αλέξη Αδαμαντία, Βησσαράκος Ανδρέας και Παπανικολάου Πέτρος συνεχίζουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.

21-11-2017
Αστικά ποτάμια: Επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση της φύσης με την πόλη

 

          Η σχέση φυσικού και αστικού περιβάλλοντος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που τίθενται στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των φαινομένων της κλιματικής αλλαγής και των ολοκληρωμένων αστικών πολιτικών. Ο Δήμος Λαρισαίων συμμετέχει ενεργά στο «Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια». Σκοπός του Δικτύου είναι η ανάδειξη της σημασίας των ποταμών, όχι μόνο ως χώρων ανάπτυξης δράσεων αλλά και ως έκφραση του φυσικού περιβάλλοντος, μέσα σε ένα πολυδιάστατο πλέγμα ανθρώπινων δραστηριοτήτων, όπως είναι οι πόλεις.

          Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Λαρισαίων θα διοργανώσει, σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια, διήμερο συνέδριο στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2017 με τίτλο: «Αστικά ποτάμια: Επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση της φύσης με την πόλη (Urban rivers: re-defining the connection between nature and city)». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου της ΔΕΥΑΛ, Τέρμα Τυχερού.

          Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου:


Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

 
10:30 – 11:30

Προσέλευση – Εγγραφές – Καφές

 
11:30 Χαιρετισμοί  

Απόστολος Καλογιάννης, Δήμαρχος Λαρισαίων

Κωνσταντίνος Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Εκπρόσωποι φορέων

 
11:45

Έναρξη εργασιών

Δημήτρης Παπαστεργίου, Δήμαρχος Τρικκαίων, Πρόεδρος «Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια»

 
1η συνεδρία  
Συντονισμός: Γιάννης Σιούλας, Δημοσιογράφος, Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου Λαρισαίων  
12:00 – 12:30

«Τα σχέδια διαχείρισης λεκανών απορροής ποταμών ως βασικό εργαλείο μια ολοκληρωμένης περιφερειακής ανάπτυξης: Η περίπτωση της λεκάνης του Πηνειού στη Θεσσαλία»

Ιάκωβος Γκανούλης, Ομ. Καθ. ΑΠΘ, Ειδικός Γραμματέας Υδάτων, Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας

 
12:30 – 13:00

«Urban resilience and integrated ecosystems: A holistic and pragmatic approach of urban rivers»

Sébastien Goethals, Architect Urban Planner - Urban Mobility Expert, Founder Citilinks, Vice-President of ISOCARP - Projects & Technical Assistance

 
13:00 – 13:30 «Βιώσιμη διαχείριση των αστικών ρεμάτων και των ομβρίων υδάτων» Αντιγόνη Ζαφειράκου, Επικ. Καθ. ΑΠΘ Υδραυλικής και Τεχνικής Περιβάλλοντος – Τμ. Πολιτικών Μηχανικών  
13:30 – 13:45 Παρεμβάσεις – Συζήτηση  
13:45 – 14:45 Γεύμα  
2η συνεδρία  
14:45 – 15:15

«Πόλη και Απορροή: Ανάσχεση ή Προσαρμοστική Διαχείριση;

Σύγχρονα εργαλεία πολεοδομικού σχεδιασμού σε πόλεις με ποτάμια»

Δρ. Ιωάννα ‐ Ηώ Καρύδη, Αρχιτέκτων ΕΜΠ, Πολεοδόμος Τοπίου ΜΑ ΑΑ,

Διδάσκουσα ΤΜΧΠΠΑ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

 
15:15 – 15:45

«Η ενσωμάτωση του ποταμού στον αστικό χώρο: Βασικές προκλήσεις για το σχεδιαστή – μηχανικό»

Για τη Μόνιμη Επιτροπή Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Αρχιτεκτονικών θεμάτων – ΤΕΕ Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, οι: Βασιλική Γαλάνη, Νίκος Κουκούλας, Χρήστος Κουτάκος, Μαρία Μαρκάτου, Παναγιώτης Πάλλας

 
15:45 – 16:15

«Τα αστικά ποτάμια ως "νησίδες" βιοποικιλότητας σε έναν "ωκεανό" τσιμέντου. Η περίπτωση των ποταμών των Τρικάλων.»

Δημήτρης Βαβύλης. Βιολόγος - Ορνιθολόγος

 
16:15 – 16:30 Παρεμβάσεις – Συζήτηση  

Σύνοψη ημέρας

Γεώργιος Σούλτης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαρισαίων

       

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

09:00 – 09:30

Προσέλευση

09:30 – 09:45

Χαιρετισμοί

Ιάκωβος Γκανούλης, Ομ. Καθ. ΑΠΘ, Ειδικός Γραμματέας Υδάτων, Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Εκπρόσωποι φορέων

1η συνεδρία

Συντονισμός: Γιάννης Σιούλας, Δημοσιογράφος Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου Λαρισαίων

09:45 – 10:05

«Το σήμερα και το αύριο του Πηνειού»

Απόστολος Καλογιάννης, Δήμαρχος Λαρισαίων

10:05 – 10:25

«Η διαχείριση των ποταμών σύμφωνα με την Ενωσιακή και Εθνική Νομοθεσία»

Αγγελική Καλλία Αντωνίου, Δρ. Νομικής Καθηγήτρια Περιβαλλοντικού Δικαίου στο ΕΚΔΔΑ

10:25 – 10:45

«Η ένταξη του Πηνειού ποταμού στη ζωή της πόλης μέσα από το Δίκτυο Αστικών Υπαίθριων Χώρων»

Ευαγγελία Γιοβρή – Διαμαντή, Aρχιτέκτων μηχανικός ΕΜΠ, Msc Γενική Διευθύντρια Δήμου Λαρισαίων

10:45 – 11:05

«Αστικά ποτάμια & βασικές υδατικές υποδομές των πόλεων: Λάρισα & Δ.Ε.Υ.Α.Λ.»

Αργύρης Παπακωνσταντίνου, Δ/ντης Υπηρεσίας Περιβάλλοντος ΔΕΥΑΛ

11:05 – 11:25

«Η επίδραση του ανθρώπου στο οικοσύστημα του ποταμού Πηνειού»

Θωμάς Σαββίδης, Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Τμήμα Βιολογίας, Τομέας Βοτανικής

11:25 – 12:00 Διάλειμμα - Καφές
2η συνεδρία
12:00 – 12:20

«Ο Πηνειός στην Αρχαιότητα και τον Μεσαίωνα: προσδιορίζοντας τη σχέση της Λάρισας με την περιβάλλουσα χώρα της»

Σταύρος Γουλούλης,

12:20 – 12:40

«Πηνειός. Η αέναη πηγή ζωής της Θεσσαλίας»

Νίκος Παπαθεοδώρου. Ιατρός, Ιστοριοδίφης

12:40 – 13:00

«Φεστιβάλ Πηνειού – Ή πώς μια γιορτή έβαλε το ποτάμι στη ζωή της πόλης»

Πάνος Σάπκας, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων

13:00 – 13:30

Παρεμβάσεις – Συζήτηση

Σύνοψη – Κλείσιμο Συνεδρίου

Απόστολος Καλογιάννης, Δήμαρχος Λαρισαίων

Δημήτρης Παπαστεργίου, Δήμαρχος Τρικκαίων, Πρόεδρος «Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων με Ποτάμια»

Γεώργιος Σούλτης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαρισαίων

 

          Στο χώρο του συνεδρίου θα υπάρχει έκθεση με εργασίες φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σχετικά με την ενσωμάτωση ποταμών στον αστικό ιστό.

          Το συνέδριο θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων που έχουν υιοθετήσει όλες οι πόλεις – μέλη του δικτύου και έχει προσελκύσει συμμετοχές τόσο από την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και από ακαδημαϊκά ιδρύματα, φορείς, επαγγελματίες και πολίτες.

20-11-2017
Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού - Προμήθεια Σωλήνων Άρδευσης – Συνδετικών Εξαρτημάτων, Ηλεκτροβανών, Εκτοξευτήρων

Προκηρύσσουμε Συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής για την «Προμήθεια Σωλήνων Άρδευσης – Συνδετικών Εξαρτημάτων, Ηλεκτροβανών, Εκτοξευτήρων» του Δήμου Λαρισαίων. Ο προϋπολογισμός είναι τριάντα οκτώ χιλιάδων και τετρακόσια ογδόντα οκτώ ευρώ και δέκα εννιά λεπτών (38.488,19€) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για τη Διεύθυνση Πρασίνου και τη Διεύθυνση Αθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.

Για την περίληψη της διακήρυξης, πατήστε ΕΔΩ

Για το κείμενο της διακήρυξης, πατήστε ΕΔΩ

Για το τυποποιημένο έντυπο υπεύθυνης δήλωσης, πατήστε ΕΔΩ

20-11-2017
Συνάντηση στο Δήμο Λαρισαίων για το Έργο ACTIVEAGE

Στο πλαίσιο του Έργου ACTIVAGE το οποίο και θα ξεκινήσει επίσημα την πιλοτική περίοδο τον Ιανουάριο του 2018, πραγματοποιήθηκε στις 17/11/2017 στη πόλη της Λάρισας και συγκεκριμένα στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους των Ψηφιακών Πόλεων Κεντρικής Ελλάδος (CitiesNet Α.Ε) και τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής της Λάρισας καθώς και των υπεύθυνων των Κοινωνικών Δομών της πόλης.

Το Έργο ACTIVAGE χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα H2020 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας, που θα διαρκέσει περισσότερο από 3 χρόνια εμπλέκοντας ενεργά σχεδόν 10.000 άτομα τρίτης ηλικία σε επτά διαφορετικές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το ACTIVAGE θα δοκιμάσει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που στηρίζονται σε νέες τεχνολογίες (ΙοΤ) με σκοπό την ενίσχυση των ηλικιωμένων αυξάνοντας την ανεξαρτησία τους και εξασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις για μία ποιοτική διαβίωση.

Ειδικά για την υλοποίηση του Έργου στην Ελλάδα, ο στόχος είναι η ανάπτυξη 150 «έξυπνων οικιών» τo 2018 και 2019 για δικαιούχους του «Βοήθεια στο Σπίτι» των Δήμων που μετέχουν στην διαδημοτική αναπτυξιακή εταιρεία ΟΤΑ CitiesNet AE (Βέροιας, Βόλου, Γρεβένων, Ιωαννιτών, Καρδίτσας, Κατερίνης, Κοζάνης, Λαμιέων, Λαρισαίων και ο Δήμος Τρικκαίων, που έχει και την προεδρία του ΔΣ), σε συνεργασία με την e-trikala AE του Δήμου Τρικκαίων, με συστήματα υποστηριζόμενης διαβίωσης. Η τεχνολογία με την οποία θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα είναι η επόμενη γενιά στο διαδίκτυο, το Internet of Things.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν τόσο τα οφέλη που θα προκύψουν από την υλοποίηση του Έργου για την πόλη της Λάρισας όσο και η διαδικασία με την οποία θα επιλεχθούν οι επωφελούμενοι, καθώς και η δημιουργία ενός demo room για την ενημέρωση των πολιτών πάνω στις νέες τεχνολογίες και τα έξυπνα σπίτια.

Στη συνάντηση έγινε παρουσίαση του προγράμματος από το γιατρό του Έργου κ. Γιώργος Δαφούλας και την ψυχολόγο κα. Χριστίνα Καραμπέρη από την πλευρά της CitiesNet (μέλος του εταιρικού σχήματος), ενώ από πλευράς του Δήμου Λαρισαίων συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργος Σούλτης, η κα Μαρία Νικολαΐδου υπεύθυνη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, οι κ.κ. Πολυξένη Πράσατζη και Χρυσούλα Παπαθανασίου από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», Κατερίνα Κακούσιου και Αντιγόνη Μπουχώρη από τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα στη διεύθυνση www.activageproject.eu

17-11-2017
Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πέμπτη 23/11/2017, ώρα 21:30

Για την πρόσκληση, πατήστε ΕΔΩ

17-11-2017
Ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις στην Γιάννουλη

  • Εντός του Ιανουαρίου, ξεκινούν και οι παρεμβάσεις σε κεντρικούς δρόμους  (Μεγ. Αλεξάνδρου, Ηπείρου κ.α.), ασφαλτοστρώσεις δρόμων προυπ. 1,6 εκατ. ευρώ κ.α.

Την σύμβαση του έργου «ασφαλτοστρώσεις Δημοτικής Ενότητας Γιάννουλης» προϋπολογισμού 500.000 ευρώ περίπου, υπέγραψε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «Λατομεία Τυρνάβου». 

Σημειώνεται ότι με τη συγκεκριμένη εργολαβία ικανοποιούνται οι ανάγκες της Γιάννουλης σε ποσοστό 95% περίπου,  ενώ θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις σε Δασοχώρι και Φαλάνη. Σκοπός του έργου είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων των οικισμών και της πόλεως καθώς και η προσβασιμότητα στο αγροτικό δίκτυο. 

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Λαρισαίων, ήδη έχουν ξεκινήσει έργα βασικών υποδομών στην 3η και 4η Κοινότητα προϋπολογισμού  1 εκατ. ευρώ περίπου. Επίσης, τις επόμενες εβδομάδες θα υπογραφούν οι συμβάσεις για ασφαλτοστρώσεις (προυπ. 1,6 εκατ. ευρώ) αλλά και για επισκευή οδοστρωμάτων (προυπ. 500 χλδ ευρώ).  

Οι υπογραφές συμβάσεων θα συνεχιστούν, ενώ στα τέλη Ιανουαρίου, προβλέπεται να ξεκινήσουν τα έργα για την ανακατασκευή της οδού Ηπείρου (προϋπολογισμού 1,6 εκατ. ευρώ) αλλά και της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.  

Τέλος, θέμα ημερών είναι η υπογραφή της σύμβασης και η έναρξη των εργασιών της α’ φάσης του έργου του Προσκηνίου Πολιτισμού (Θέατρο ΟΥΗΛ), προϋπολογισμού 3 εκατ. ευρώ.  

Ο κ. Καλογιάννης, επεσήμανε πως όλη η δουλειά της προετοιμασίας και της ωρίμανσης μελετών και έργων, οδηγεί αυτή την περίοδο στις υπογραφές των συμβάσεων και στην υλοποίηση σημαντικών έργων στην πόλη και γενικότερα στο Δήμο Λαρισαίων, ενώ ειδικά για έργα οδοποιίας, ο δήμαρχος τόνισε θα ακολουθήσουν και νέες εργολαβίες ασφαλτοστρώσεων με υψηλούς προυπολογισμούς.  

«Μπαίνουμε σε περίοδο, όπου υπογράφονται οι συμβάσεις και ξεκινούν τα έργα που έχουμε προγραμματίσει. Ευχαριστώ τις υπηρεσίες του Δήμου και το πολιτικο προσωπικό για τη δουλειά που έχει προηγηθεί ώστε αυτή την περίοδο να είμαστε έτοιμοι για την εκτέλεση τόσο έργων.

17-11-2017
Αγαθά πρώτης ανάγκης για την Δυτ.Αττική συγκεντρώνει ο Δήμος Λαρισαίων

 

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής  του Δήμου Λαρισαίων, μετά τα γεγονότα που διαδραματίζονται από τις πλημμύρες  στη Δυτική Αττική και σε συνεννόηση  με το Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, καλεί φορείς και πολίτες της Λάρισας να συνδράμουν στην συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης (γάλα εβαπορέ, εμφιαλωμένο νερό, τρόφιμα μακράς διαρκείας, γαλότσες, αδιάβροχα).

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι σημαντική ώστε να δείξουμε έμπρακτα την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας σε συμπολίτες που βιώνουν δύσκολες στιγμές και ζητούν τη βοήθειά μας.  

Τα προιόντα θα συγκεντρώνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, Μανωλάκη 9-11, Σάββατο, Κυριακή 18 και 19 Νοεμβρίου και ώρες 9:00πμ έως 12:00μμ και καθημερινές από 8:00πμ έως 15:00μμ. Τηλ. Επικοινωνίας 2410255876, 6970236181.

17-11-2017
Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Πέμπτη 23/11/2017, ώρα 12:30

Για την πρόσκληση, πατήστε ΕΔΩ

17-11-2017
Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Τετάρτη 22/11/2017, ώρα 12:30

Για την πρόσκληση, πατήστε ΕΔΩ

17-11-2017
Ο Δήμαρχος Απ. Καλογιάννης στην εκδήλωση του Μουσικού σχολείου για το Πολυτεχνείο

 

 

«Ο αγώνας για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία πρέπει να είναι συνεχής»

 

 «Ο συμβολισμός της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, είναι ο αγώνας για την Ελευθερία, τη Δημοκρατία τα ανθρώπινα δικαιώματα θα πρέπει είναι συνεχής, ενώ τα μηνύματα του Πολυτεχνείου για «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία», παραμένουν και σήμερα επίκαιρα.» Τα παραπάνω τόνισε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, σε σύντομη ομιλία του, μετά το στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Μουσικού Σχολείου, για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων, εμφανώς συγκινημένος, αναφέρθηκε επιγραμματικά στο κλίμα της εποχής της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και των φοιτητικών κινητοποιήσεων που προηγήθηκαν, στις οποίες συμμετείχε ως φοιτητής της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας.


Ο κ. Καλογιάννης, συνεχάρη τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και το διευθυντή το σχολείου κ. Σωτήρη Αναγνωστόπουλο για την όμορφη εκδήλωση, που ολοκληρώθηκε με  τον Εθνικό Ύμνο.

17-11-2017
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων διακηρύττει ότι εκτίθεται σε Επαναληπτική φανερή και προφορική πλειοδοτική δημοπρασία η εκμίσθωση χώρων στο Πάρκο Αλκαζάρ για την εγκατάσταση και λειτουργία οικίσκων του εμπορικού τμήματος, του τμήματος εστίασης και της θέσης του φωτογράφου κατά τη λειτουργία του Θεματικού Πάρκου Χριστουγέννων.

Για την περίληψη, πατήστε ΕΔΩ

16-11-2017
Συνάντηση του δημάρχου με μέλη Επιτροπής Κατοίκων της Τούμπας

 

Σχεδιάζεται πλατεία στην συνοικία της Τούμπας 

 

 

·        Απ. Καλογιάννης: Βήμα βήμα θα υλοποιήσουμε σημαντικά αιτήματα της συνοικίας 

 

Ολοκληρώνεται το επόμενο χρονικό διάστημα η μελέτη για την κατασκευή πλατείας στην συνοικία της Τούμπας, με στόχο να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη δημοπράτησή το, μέσα στο 2018.  

Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, σε μέλη  Επιτροπής κατοίκων της συνοικίας Τούμπας, στο πλαίσιο συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο. 

Ο κ. Καλογιάννης, παρουσίασε και στοιχεία της μελέτης που εκπονείται για τη διαμόρφωση της πλατείας, ενώ εκτενής συζήτηση έγινε και για άλλα ζητήματα. Επίσης, εκτενής συζήτηση έγινε για όλα τα μεγάλα ζητήματα, με το δήμαρχο να σημειώνει πως στη συνοικία θα εκτελεστούν βασικά έργα υποδομής, όπως δημιουργία κρασπεδόρειθρων , στο πλαίσιο εργολαβίας που αφορά στην 4η Δημοτική Κοινότητα. 

Στο πλαίσιο της συζήτησης έγινε ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής για μια σειρά μεγαλύτερων και μικρότερων παρεμβάσεων στην περιοχή, ενώ πάντα στο τραπέζι της συζήτησης υπάρχει και το θέμα ανέγερσης δημοτικού σχολείου, με την προϋπόθεση ότι η αναγκαιότητα θα προκύπτει απο τις αναλύσεις των αρμοδίων υπηρεσιών εκπαίδευσης για την εξέλιξη του μαθητικού δυναμικού στην περιοχή.  

Ο κ. Καλογιάννης, τόνισε ότι έχουν δρομολογηθεί σειρά παρεμβάσεων, που θα υλοποιηθούν βήμα βήμα, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εξελίξεις που δρομολογούνται, συμπληρώνοντας βεβαίως πως θα παρακολουθούν απο κοντά, την πορεία των παρεμβάσεων και θα παρεμβαίνουν όποτε χρειαστεί.

16-11-2017
15ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ: ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ

Ο Δήμος Λαρισαίων και ο Δήμος Τυρνάβου, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και τη στήριξη της του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού–Υπεραποστάσεων, προκηρύσσουν τον 15ο Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου «ΤΥΡΝΑΒΟΣ– ΛΑΡΙΣΑ» με τους παρακάτω όρους:

Ημερομηνία : Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Αφετηρία : Κεντρική πλατεία Τυρνάβου

Τερματισμός : Κεντρική πλατεία Λάρισας

Ώρα εκκίνησης : 11.00

Ώρα Απονομών : 13.30

Διαδρομή : 21,1 χλμ.: Επί του οδικού άξονα που ενώνει τις δύο πόλεις (Τύρναβο – Λάρισα) με παράκαμψη στο 5ο χλμ προς Αγία Σοφία – Δένδρα και στη συνέχεια ξανά είσοδος στον άξονα έως την Γέφυρα Αλκαζάρ - Μητρ. Δωροθέου – Σκληρού – Γέφυρα ΔΕΥΑΛ – πεζόδρομος κοίτης Πηνειού – από τη Β΄ Γέφυρα Πηνειού είσοδος στην Καλλιθέας – Αθηνάς – Θέτιδος – Κύπρου – Κεντρική Πλατεία (Τερματισμός).

Συμμετοχή : Ελεύθερη

Κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη.

Αθλητές κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους. (Θα πρέπει να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση μαζί με τη δήλωση συμμετοχής).

Κανονισμοί : Ισχύουν οι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ.

Κατηγορίες : Α/ ΑΝΔΡΩΝ                              Β/ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1. Έως 18 ετών      6 .45 –49 ετών                   1. Έως 29 ετών

2. 19 – 29 ετών     7. 50 – 54 ετών                  2. 30 – 44 ετών

3. 30 – 34 ετών     8. 55 – 59 ετών                  3. 45 ετών και άνω

4. 35 – 39 ετών     9. 60 – 67 ετών

5. 40 – 44 ετών    10. 68 ετών και άνω.

Κατηγορία θα συγκροτείται εφόσον συμμετέχουν τουλάχιστον 4 αθλητές. Σε αντίθετη περίπτωση η κατηγορία θα συγχωνεύεται στην αμέσως επόμενη, ή στην προηγούμενη αν πρόκειται για την τελευταία

Έπαθλα : - 1η, 2η & 3η θέση γενικής κατάταξης: κύπελλο, μετάλλιο & δίπλωμα.

- 1η θέση κατηγορίας: κύπελλο, μετάλλιο & δίπλωμα.

- 2η & 3η θέση κατηγορίας: μετάλλιο & δίπλωμα.

- Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

Γενικά :

Ø Η χρονομέτρηση θα γίνει με ηλεκτρονικό σύστημα.

Ø Το σχετικό πακέτο (chip – αριθμός) θα δοθούν στην αφετηρία μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (10.00).

Ø Σε όλο το μήκος της διαδρομής και κάθε 5 χλμ. θα υπάρχουν σταθμοί με νερά.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι και την Τρίτη 5/12/2017 στο παρακάτω site.

https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=8ba41ba0e9e6629ead46ef6e8a35db1a

Ø Για τη διευκόλυνση των αθλητών, θα αναχωρήσει λεωφορείο την Κυριακή και ώρα 9.00 από την κεντρική πλατεία της Λάρισας προς την αφετηρία. Το ίδιο δρομολόγιο θα επαναληφθεί και μετά το τέλος του αγώνα, για την εξυπηρέτηση των αθλητών που θα έχουν αφήσει αυτοκίνητα στην αφετηρία.

Ø Σε όλους όσους συμμετάσχουν κανονικά στον αγώνα, θα δοθούν αναμνηστικά (Μετάλλιο – δίπλωμα συμμετοχής και Τεχνικό T-shirt).

Ø Για τους χάρτες της διαδρομής, πατήστε ΧΑΡΤΗΣ_1, ΧΑΡΤΗΣ_2

Ø ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

(ΟΣΟΙ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ)

16-11-2017
Αναβολή Εκδήλωσης

Η εκδήλωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λάρισας «80+1 χρόνια από τη δολοφονία του Λόρκα» που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 8 η ώρα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, αναβάλλεται λόγω του εθνικού πένθους για τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Αττική.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας στις 8 το βράδυ.

 

 

                                                Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος

                                                                Δέσποινα Αράπκουλε

Δήμος Λαρισαίων

Σχεδιάζουμε

μία σύγχρονη πόλη, που κάθε πολίτης θα χαίρεται να ζει σε αυτή

Αναπτύσσουμε

κοινωνικές υποδομές και υπηρεσίες για τους πολίτες και τους επισκέπτες

Δίνουμε έμφαση

στην παιδεία, τον πολιτισμό και στην ενίσχυση των θεσμών

Υλοποιούμε

έργα υποδομών που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της πόλης

Ενημερωθείτε από το Δήμο Λαρισαίων

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
Fax: 2410 250 372
E-mail: protokolo@larissa-dimos.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1

Copyright © 2016 Δήμος Λαρισαίων | Sitemap | Δημιουργία Ιστοσελίδας ITBIZ